Κατερίνα
Παναγέα

Τρεις νέες επενδύσεις σε αιολικά δρομολογήθηκαν τον τελευταίο μήνα σε όλη τη χώρα. Τα έργα θα υλοποιηθούν σε Πελοπόννησο, Δυτική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.

Δείτε τις 3 πιό πρόσφατες επενδύσεις σε αιολικά, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ypodomes.com:

  • Εγκρίθηκε νέα επένδυση για την εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Λακωνία και Αρκαδία. Αναλυτικά, πρόκειται για την εγκατάσταση και λειτουργία 3 Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) εγκατεστημένης και μέγιστης ισχύος 45 MW και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού, στις θέσεις ΕΛΑΤΙΑΣ-ΜΑΖΑΡΑΚΙ, ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΙΑ και ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ των Δήμων Νότιας Κυνουρίας και Ευρώτα των Π.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου». Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Πράσινο φως έλαβε ακόμα μια επένδυση σε αιολικά στην Φλώρινα και την Καστοριά. Το έργο αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στις θέσεις ‘Μεγαλέξανδρος’, ‘Ανεμοδαρμένη’ & ‘Ανεμοδαρμένη ΙΙ’, συν. Ισχύος 100,8 MW & Συνοδά Υποστηρικτικά Έργα’’ στις Δ.Ε. Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών του Δήμου Πρεσπών και στις Δ.Ε. Καστρακίου και Κορεστίων του Δήμου Καστοριάς, των Π.Ε. Φλώρινας και Καστοριάς, της Περ. Δυτικής Μακεδονίας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
  • Προχωρά επένδυση για την εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 28,8MW, στη θέση «ΜΑΥΡΟΞΥΛΙΑ – ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ», και συνοδά έργα βελτίωσης υφιστάμενης οδοποιίας και διάνοιξης νέας και κατασκευής δικτύου μέσης τάσης για την διασύνδεση σε νέο υποσταθμό ανύψωσης τάσης 33-150kV στη θέση «Νεκροταφεία», εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, Π.Ε. Ροδόπης. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV