Ξεκινά αύριο στο Hilton το ετήσιο Συνέδριο του ΣΕΓΜ

Ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά συνέδρια στον τεχνικό κλάδο πρόκειται να λάβει χώρα αύριο και μεθαύριο στο ξενοδοχείο, Hilton Athens από τον ΣΕΓΜ.

O τίτλος του Συνεδρίου είναι «Οι Μελετητικές-Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις μπροστά στις νέες απαιτήσεις και αγορές» και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με παρουσιάσεις και διαλέξεις διακεκριμένοι ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως οι δυνατότητες της εθνικής οικονομίας για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και έργων υποδομής, νέα χρηματοδοτικά μοντέλα, νέα πεδία δραστηριοτήτων, όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η συντήρηση των υποδομών, οι «έξυπνες πόλεις» και οι «έξυπνες μεταφορές», οι αστικές αναπλάσεις, η πράσινη ενέργεια, η διαχείριση υδάτων, κ.ά., οι Στόχοι του Ο.Η.Ε. για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η 4η βιομηχανική επανάσταση και η νέα ψηφιακή εποχή, καθώς και προκλήσεις και ευκαιρίες εξωστρεφούς δραστηριοποίησης.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Πρόεδρος του ΣΕΓΜ, Κωνσταντίνος Καλέργης, “το Συνέδριο του Σ.Ε.Γ.Μ. 2019 θα αναδείξει τις νέες απαιτήσεις, προκλήσεις και αγορές, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη χάραξη πολιτικών και στην κατάστρωση αναπτυξιακών στρατηγικών σχεδίων από τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματικούς φορείς, τα παραγωγικά υπουργεία και την οικονομική διπλωματία“.

ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

-Νέες αγορές και απαιτήσεις για τον μελετητικό κλάδο
-Η χρηματοδότηση της ανάπτυξης στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά
-Στρατηγικός Σχεδιασμός Υποδομών – Προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή
-Μελετητικός κλάδος και 4η Βιομηχανική Επανάσταση
-Διοικητικές και Επιχειρηματικές Μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη του κλάδου
-Ανάπτυξη Επενδυτικών Σχεδίων στον Τομέα των Ακινήτων

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Πατήστε εδώ για να μπείτε στο site του Συνεδρίου.

Χρυσοί Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εταιρείες: ΥΔΑΤΩΡ και GRUNDFOS ενώ Ασημένιος Χορηγός είναι η ΤΕΡΝΑ.

Χορηγός Επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι το ypodomes.com