Νίκος
Καραγιάννης

Η Turkish Airlines εγκαινίασε, στις 17 Ιουλίου, απευθείας πτήσεις μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και του Μπαλί, στην Ινδονησία.

Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε με το νέο Boeing 787-9 Dreamliner, το οποίο εντάχθηκε στο στόλο της Turkish Airlines πριν μερικές εβδομάδες και σημείωσε πληρότητα 84% μεταφέροντας 250 επιβάτες.

Σχολιάζοντας το νέο δρομολόγιο Istanbul – Μπαλί, ο senior vice president Πωλήσεων (2ης Περιφέρειας), Kerem Sarp, δήλωσε «Καθώς συνεχίζουμε να εντάσσουμε τη νέα γενιά αεροσκαφών στον στόλο μας, αισθανόμαστε ακόμα πιο δυνατοί για να ξεκινήσουμε νέες απευθείας πτήσεις σε απομακρυσμένους διεθνείς προορισμούς.

Με την έναρξη των απευθείας πτήσεων στο Μπαλί, το δεύτερο προορισμό μας στην Ινδονησία, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την αποστολή μας να φτάσουμε σε κάθε γωνιά του κόσμου».

ΤΙΜΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, τιμές γνωριμίας ισχύουν και διατίθενται από την Aθήνα στο Μπαλί, από 644 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων φόρων).

Για να δείτε το πρόγραμμα πτήσεων,  μπορειτε να  επισκεφτείτε το www.turkishairlines.com ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο +90 212 444 0849 ή επισκεφτείτε οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV