Νίκος
Καραγιάννης

To βραβείο «Μεταφορική Εταιρεία για το 2018» απονεμήθηκε στην Turkish Airlines κατά τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών, που συνδιοργάνωσαν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforepress.gr στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Τurkish Airlines βραβεύτηκε για την αναπτυξιακή πορεία που διάγει, τα τελευταία χρόνια, στην ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε, από τους διοργανωτές του συνεδρίου, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser.

«Η Turkish Airlines συνεχίζει να συμβάλλει στο τουριστικό δυναμικό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προωθώντας τις ομορφιές της Ελλάδας, με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της», ανέφερε αρχικά.   

«Πέρυσι μεταφέραμε περισσότερους από 600.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και συμβάλλουμε σε ακόμη έναν χρόνο ρεκόρ για την Ελλάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών που πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ένα συνέδριο σαν αυτό», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Κατά την τελευταία 4ετία στην ελληνική αγορά, η Turkish Airlines έχει σημειώσει άνοδο μεριδίου κατά 42% και πωλήσεων κατά 128%.

Πέρυσι, ξεπέρασε τους 600.000 επιβάτες, έναντι 350.000 επιβατών το 2014. Από και προς την Ελλάδα, δηλαδή από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 6 ημερήσιες πτήσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε 3.500 θέσεις.

Επίσης, το 10% των πιλότων της είναι Έλληνες και μάλιστα, η Αθήνα αποτέλεσε το πρώτο διεθνές δρομολόγιο που εγκαινίασε το 1947.

Πέρσι και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Turkish Airlines διακίνησε 80 εκατ. επιβάτες, πετυχαίνοντας 81% πληρότητα πτήσεων και πετώντας σε 310 διεθνείς προορισμούς σε 124 χώρες.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV