Newsroom

Η εταιρεία Υδάτωρ Α.Ε., ως επίσημος διανομέας των προϊόντων Lowara στην ελληνική αγορά, ξεκίνησε τη διάθεση, από το Σεπτέμβριο του 2020, της νέας γενιάς κυκλοφορητών, η οποία συνδυάζει την εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή απόδοση, με τις πολλαπλές λειτουργίες και την ευκολία χειρισμού.

Η σειρά Lowara ecocirc καταφέρνει να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για βέλτιστη διαχείριση του νερού, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι και 80%, σε σύγκριση με παλαιότερους κυκλοφορητές.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα της αμερικανικής Market Research Future (MRFR), η παγκόσμια αγορά των κυκλοφορητών αναμένεται να σημειώσει αύξηση της τάξης του 3% και να ξεπεράσει τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2021. Η ενσωμάτωση τεχνολογιών που εξασφαλίζουν αποδοτικότερη λειτουργία και ο γρήγορος ρυθμός ανέγερσης νέων υποδομών, είναι οι βασικοί λόγοι αυτής της αυξανόμενης ζήτησης, με τις χώρες της Ευρώπης να πρωτοστατούν. Πλέον, η ενεργειακή απόδοση βρίσκεται στο επίκεντρο του κτιριακού σχεδιασμού και υπαγορεύεται από συγκεκριμένους κανονισμούς (π.χ. EU Energy-related Products directive, ErP).

Δηλώσεις κ. Ευστρατιάδη

«Η βασική μας μέριμνα ήταν πάντα το νερό. Πώς οι λύσεις που προτείνουμε θα βοηθήσουν στον περιορισμό της σπατάλης και στην καλύτερη διαχείριση αυτού του πολύτιμου πόρου. Οι κυκλοφορητές για χρόνια κάλυπταν αυτή την ανάγκη, με τίμημα όμως την υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και την πολυετή εμπειρία των μηχανικών της Lowara όμως, αναπτύχθηκε η νέα γενιά κυκλοφορητών ecocirc, των οποίων η λειτουργία προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπιτιού, είναι σημαντικά αποδοτικότερη απ΄ ότι στο παρελθόν και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση» αναλύει ο Γιώργος Ευστρατιάδης, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Υδάτωρ Α.Ε.

Σήμερα, τα 42 μοντέλα Lowara ecocirc παρουσιάζουν την υψηλότερη συνολική ενεργειακή απόδοση στην αγορά των οικιακών κυκλοφορητών (ενεργειακός δείκτης ΕΕΙ: 0,16 – 0,18), ενώ είναι κατάλληλοι για λειτουργία σε μανομετρικό από 4 έως 8 μέτρα και παροχή έως 4,5 m3 /h.

Επιπλέον, η εύχρηστη κονσόλα χειρισμού διευκολύνει την επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων, ενώ η στιβαρή κατασκευή και ο νέος υδραυλικός σχεδιασμός εξασφαλίζουν μειωμένο κόστος συντήρησης.

Επίσης, τα 14 μοντέλα της πλουσιότερης έκδοσης ecocirc+ προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες για εξοικονόμηση ενέργειας, με λειτουργίες όπως οι Night Mode (νυχτερινή λειτουργία) και eAdapt (λειτουργία αυτόματης προσαρμογής).

Με την ίδια ευκολία, μέσω τεχνολογίας Bluetooth και ειδικής εφαρμογής που μπορεί να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του τηλέφωνο (My Ecocirc App Xylem), είναι εφικτός και ο χειρισμός από απόσταση. Διαθέτοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι κυκλοφορητές Lowara ecocirc/ecocirc+ δικαίως συγκαταλέγονται στις πρώτες επιλογές εκείνων που ψάχνουν απόλυτο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης, ευκολίας χειρισμού και αξιοπιστίας σε ένα οικονομικά αποδοτικό πακέτο.

 

Συνδεθείτε τώρα στη Facebook σελίδα της Lowara Hellas (@lowarahellas), για να μαθαίνετε πρώτοι νέα, χρήσιμες πληροφορίες και εφαρμογές των καινοτομικών προϊόντων της.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και τρόπους διάθεσης στην ελληνική αγορά, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία Υδάτωρ Α.Ε.

Διεύθυνση Επικοινωνίας: 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά, Τηλ.: 21 0801 0002| email: [email protected]

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV