15.10.2022
Στα σκαριά βρίσκεται το νέο φουτουριστικό δημαρχείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης σε σχήμα αεροπλάνου.
Αυτό ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, αναφέροντας ότι το νέο δημαρχείο πρόκειται να κατασκευαστεί σε οικόπεδο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο.
![Μακέτα από το νέο φουτουριστικό Δημαρχείο Ελληνικού - Αργυρούπολης στη Λ. Βουλιαγμένης - Πηγή: FB Γιάννης Κωνσταντάτος](https://ypodomes.com/wp-content/uploads/2022/10/neo-dimarxeio-ellinikoy-argyroupolis-2.jpg)
Η μελέτη και το σχέδιο είναι του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου Δοξιάδη και του αρχιτέκτονα Σωτήρη Τσούλου και σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το έργο.
Προς το παρόν απολαύστε το video με το νέο Δημαρχείο όπως θα γίνει όταν ολοκληρωθεί.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ
- Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
- Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
- Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV