Connect with us

Αθλητικές Υποδομές

Νέο Γήπεδο ΑΕΛ: έτοιμο τέλη Νοέμβρη ή το αργότερο αρχές Δεκέμβρη

Avatar

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσιάστηκε την Τρίτη από την ΠΑΕ ΑΕΛ το νέο πρόγραμμα εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρεί την θεσσαλική ομάδα σε νέα έδρα με την ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κο Πηλαδάκη, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τέλη Νοέμβρη ή το αργότερο αρχές Δεκέμβρη ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κοινοπραξία που ανέλαβε το έργο του νέου γηπέδου και όλο το προσωπικό που δούλεψε υπό αντίξοες συνθήκες για να τα καταφέρει.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη ζήτηση για τους εμπορικούς χώρους του νέου γηπέδου, ο κος Πηλαδάκης ανέφερε ότι δεν έχει περάσει ακόμα σε επόμενη φάση και ο βασικός λόγος είναι ότι θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα για τους κινηματογράφους και το fun park, διότι αν δε γίνει αυτό δε μπορεί να μισθωθεί κανένας ακόμα χώρος. Πιθανόν τις επόμενες 10 ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Ανοίγει το εργοτάξιο του νέου γηπέδου στους φιλάθλους
Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, κα Δήμητρα Βασιλάκη, η οποία μάλιστα προανήγγειλε το άνοιγμα του εργοταξίου του νέου γηπέδου για λίγες ημέρες στους φίλους της ομάδας, για να δουν ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών. Το εργοτάξιο θα υποδεχθεί τους «βυσσινί» φιλάθλους κατά τις ημέρες Πέμπτη 24 Ιουνίου, Παρασκευή 25 Ιουνίου, Δευτέρα 28 Ιουνίου και Τρίτη 29 Ιουνίου και κατά τις ώρες 8 με 9 το βράδυ.

Έληξε η προθεσμία υποβολής προτάσεων για το όνομα του νέου γηπέδου
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για το όνομα του νέου γηπέδου, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία που είχε δοθεί σε φίλους της ομάδας να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Σε επόμενο φάση, αφού συγκεντρωθούν όλες οι προτάσεις, θα αξιολογηθούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ και οι 3 ή 5 καλύτερες θα τεθούν σε ψηφοφορία. Όλοι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να καταθέτουν την ψήφο τους είτε στην ειδική κάλπη που θα στηθεί στο Vissini store στη Λάρισα (Μανωλάκη 1) είτε online σε ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η έναρξη της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Πηγή: ael1964.gr

image_pdfimage_print

Αθλητικές Υποδομές

Θεσσαλία: Στο ΠΔΕ με 4 εκατ. ευρώ η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου δρομολογεί στην Πύλη Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το έργο προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργίαδη καθώς εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ένα μεγάλο αθλητικό έργο για την περιοχή της Πύλης.

Ως αιρετή περιφέρεια συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους θεσμικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης και της πολιτείας, για να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών μας.

Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε  συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους,  υλοποιούμε  έργα σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών  και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού» σχολίασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικές Υποδομές

Αττική: Επίσκεψη Αντωνάκου σε έργα στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Στάδιο στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Έργα που χρηματοδοτεί και συμμετέχει στην υλοποίηση τους η Περιφέρεια Αττικής, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης με τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής, του οποίου οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Όπως τους ενημέρωσε ο ανάδοχος και οι επιβλέποντες μηχανικοί αναμένεται το έργο να παραδοθεί εντός του 2020.

Επισκέφτηκαν επίσης, τα έργα στους αθλητικούς χώρους στις Σιταποθήκες, που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και αναμένεται να παραδοθούν στους πολίτες και τους αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικές Υποδομές

Επίσκεψη Πατούλη στο -υπό ανακατασκευή- Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Γρασίδι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Τις εγκαταστάσεις του δημοτικού Σταδίου Πεύκης, το οποίο ανακατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εξασφαλιστεί η επιτάχυνση του έργου και να υπάρξει συμπληρωματική χρηματοδότηση με στόχο την αναβάθμιση του φωτισμού του γηπέδου.

Ο Γ. Πατούλης ζήτησε να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες και οι εργασίες να γίνουν το ταχύτερο δυνατό προκειμένου εντός του Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συμβατικές εργασίες και να είναι έτοιμο προς χρήση.

Το επόμενο διάστημα οι εγκαταστάσεις θα επιθεωρηθούν από ειδικούς εμπειρογνώμονες προκειμένου το γήπεδο να λάβει πιστοποίηση με την οποία θα μπορούν να πραγματοποιούνται και διεθνείς αγώνες.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αφού χαρακτήρισε το στάδιο ως κόσμημα για την περιοχή, επισήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο θα δώσει νέα πνοή και δυνατότητες άθλησης στην περιοχή.

«Ως περιφέρεια θα συμβάλλουμε τόσο στην ολοκλήρωση ανακατασκευής του έργου, όσο και στην αναβάθμιση του φωτισμού του. Ζήτησα από τις υπηρεσίες να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να παραδοθεί έγκαιρα το έργο στους συλλόγους και στους κατοίκους της περιοχής.

Το συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, αναψυχής και άθλησης. Πρόκειται για ένα έργο που ενισχύει τις αθλητικές υποδομές και αλλάζει το αθλητικό τοπίο της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα με την πιστοποίηση που θα λάβει θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και διεθνείς αγώνες».

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα