Connect with us

Οικονομία - Χρηματοδότηση

TÜV AUSTRIA: Το CoVid Shield κατακτά την εμπιστοσύνη της αγοράς

Δημοσιεύθηκε

στις

Η TÜV AUSTRIA είναι από τους πιο μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς οργανισμούς ελέγχων και πιστοποίησης παγκοσμίως με ιστορία περίπου 150 ετών και έτος ίδρυσης το 1872. Η TÜV AUSTRIA Hellas με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά και σε συνεργασία με το τμήμα R&D του Business Area Business Assurance στη Βιέννη, ανέπτυξε το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, το σχήμα πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield.

Το πρωτοποριακό σχήμα που από την πρώτη στιγμή έχει αγκαλιαστεί από τον επιχειρηματικό κόσμο και ήδη τρέχει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε 7 χώρες, επιβεβαιώνει ότι η πιστοποιημένη εταιρεία έχει αναπτύξει τον κατάλληλο μηχανισμό και τις διαδικασίες, έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα το προσωπικό της, έχει την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό καθώς και τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19.

Δημιούργησε λοιπόν το πρωτοποριακό σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν ομαλά, ενώ οι πολίτες θα νιώθουν ασφαλείς όταν τις επισκέπτονται.

Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield βήμα προς βήμα

Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield, έχει 3 (τρεις) διαβαθμίσεις πιστοποίησης – Principal, High, Excellent, ανάλογα με τη συχνότητα που πραγματοποιούνται οι έλεγχοι από την ομάδα των εξειδικευμένων επιθεωρητών της εταιρείας. Έτσι, πιστοποιείται ότι η επιχείρηση διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές, ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες και αναπτύσσει μηχανισμούς για να διασφαλίσει την προστασία της δημόσιας υγείας προς όφελος του προσωπικού και των πελατών της, αλλά και την ομαλή συνέχεια της λειτουργίας της.

Μάλιστα, κατά την πιστοποίηση παρέχεται ειδική χαρακτηριστική σήμανση, με χρωματική διαφοροποίηση, η οποία τοποθετείται σε εμφανές σημείο. Έτσι, κάθε πελάτης και εργαζόμενος μπορεί να γνωρίζει ότι κινείται σε ένα χώρο που πληρούνται όλες οι προδιαγραφές για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Ιδιαίτερα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο σαν αυτή που διανύουμε και στις επιχειρήσεις που σημειώνονται συναθροίσεις, η εγγυημένη τήρηση ενδεδειγμένων μέτρων είναι πολύ σημαντική για όλους.

Κορυφαίες επιχειρήσεις επιλέγουν TÜV AUSTRIA CoVid Shield

Πολλές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους του ελληνικού επιχειρείν, έχουν ήδη επιλέξει να λάβουν την Πιστοποίηση του νέου σχήματος TÜV AUSTRIA CoVid Shield. Ενδεικτικά, από τον κλάδο του λιανεμπορίου μεγάλες αλυσίδες όπως ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος και LIDL, έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στο σχήμα πιστοποιώντας το δίκτυό τους καθώς και το on-line super market e-Fresh και τα καταστήματα IQOS.

Παράλληλα, έχουν πιστοποιηθεί με το συγκεκριμένο σχήμα πολλές μεγάλες και μικρότερες μονάδες που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό Τουρισμό, στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης, όπως τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos, στη Χαλκιδική, τα ξενοδοχεία του ομίλου Atlantica Hotel & Resorts : Mare Village (Κύπρος), Aphrodite Hills Hotel (Κύπρος), Eleon Grand Resort & Spa (Ζάκυνθος), Atlantica Imperial Resort and Residences (Ρόδος), Atlantica Dreams Resort & Spa – Ionian Sun (Ρόδος), Atlantica Holiday Village Rhodes (Ρόδος), Atlantica Imperial Resort & Residences (Ρόδος), Atlantica Aegean Blue (Ρόδος), TUI Magic Life Marmari Palace By Atlantica (Κως), Atlantica Beach Resort (Κως), Atlantica Porto Bello Royal (Κως), TUI Magic Life Marmari Palace by Atlantica (Κως), Atlantica Belvedere Resorts & Spa (Κως) & Atlantica Caldera Palace (Κρήτη), τα ξενοδοχεία Louis Grand Hotel, τα ξενοδοχεία του ομίλου Aquila Hotels & Resorts στην Κρήτη, το Athens Marriott, το 5* Nana Princess Villas & Spa στην Κρήτη, το 5* Aegialis Hotel & Spa και το εστιατόριο του Nissi στην Αμοργό, το 5* Marbella Corfu Hotel, το 5* Semeli Luxury Hotel Mykonos το 5* ξενοδοχείο Branco Mykonos, τo 5* Euphoria Resort στο Κολυμβάρι Χανίων, το 5* Semeli Hotel στη Μύκονο, το 5* Mystras Grand Palace Resort, το 5* Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, το 4* Cactus Beach Hotel & Bungalows στο Ηράκλειο της Κρήτης, το 4* Marelen Hotel στο Καλαμάκι Ζακύνθου, Mykonos Theoxenia, τα Ιαματικά Λουτρά της Λίμνης Βουλιαγμένης, το Ecali Club, το εστιατόριο Ιθάκη, το Fame Exclusive Tranfers, το Alpha Limo Tours, την Istion Yachting κ.ά.

Την ίδια στιγμή, το σχήμα Πιστοποίησης έχει «κερδίσει» και το χώρο των εκθέσεων και των συνεδρίων, εφόσον έχει ήδη Πιστοποιήσει το Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων FORUM A.E..

Επίσης έχει πιστοποιηθεί η BP Retail Greece, το Διυλιστήριο του Ασπροπύργου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., οι Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., η AVIS BUDGET, η ELBISCO, η αλυσίδα Coffee Island, η πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EMBRYOLAB στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Εταιρία Εμφιάλωσης Νερού «ΘΕΟΝΗ», η Εταιρεία Παραγωγής και Εμφιάλωσης Χυμών, Αναψυκτικών και Ζύθου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ «ΜAGNUS MAGISTER», ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου, ο Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά το «LEGO® Play Factory @The Mall Athens», το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης ”Robotic & Science Academy”, η Synergy in Supply Chain A.E, η Manifest-Facility Management Services, η ISS Facility Services Hellas, η AGT Engineering & Operations Services και πολλές άλλες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους.

Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποδεικνύει στην πράξη τη σημασία της Πιστοποίησης για την ευρύτερη ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης – που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κουλτούρα της ασφάλειας και της υγείας μιας εταιρείας σε όλα τα επίπεδα δραστηριοποίησής της.

Έμπρακτα στο πλευρό των επιχειρήσεων

Σημαντική αναγνώριση της αξίας του νέου σχήματος και της συμβολής του στην ουσιαστική επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία της TÜV AUSTRIA HELLAS με τον Τραπεζικό Όμιλο της EUROBANK για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε συνεργαζόμενες με την Τράπεζα επιχειρήσεις απ’ όλους τους κλάδους.

Όμως, η ενεργή συμμετοχή της TÜV AUSTRIA HELLAS στην εξασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας και της ομαλής οικονομικής λειτουργίας δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η TÜV AUSTRIA λαμβάνει μέρος στην κοινωνική πρωτοβουλία “Future Loading” της Coca-Cola στην Ελλάδα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και έχει στόχο να βοηθήσει μικρές επιχειρήσεις της καφεστίασης να ανταποκριθούν στη νέα καθημερινότητα.

Η TÜV AUSTRIA, με ηγετική θέση στον κλάδο των Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα έχει αποδείξει απτά και μετρήσιμα ότι στέκεται στο πλευρό εκατοντάδων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μέσα από το TÜV AUSTRIA CoVid Shield, αλλά και την υπεύθυνη στάση της μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες στις οποίες συμμετέχει. Στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται, γίνεται σύμμαχος και συνοδοιπόρος για το ελληνικό επιχειρείν σε μια ομολογουμένως πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη περίσταση.

Advertisement href="https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/?service=ypodomon#service-container" target="_blank">

Facebook

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα