Newsroom

H SKY express απέσπασε νέες διακρίσεις! Μετά την αναγνώριση ως διεθνές case study από την Google, την ανάδειξη ως την ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο πτητικού έργου από το Eurocontrol και, φυσικά τις δύο πρόσφατες κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις από τα ERA Awards, 3 ακόμη επιβραβεύσεις από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, οδηγούν την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά!

Η SKY express, η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της συνεχίζει να διακρίνεται και να επιβραβεύεται.

Στο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών «Let’s make the right move» που διοργάνωσε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης κι υπερηφάνειας, η SKY express απέσπασε 3 νέες σημαντικές διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τιμητική διάκριση για την ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά εσωτερικού
  • Τιμητική διάκριση για ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης
  • Τιμητική διάκριση για την υψηλότερη επιβατική κίνηση το 2023

Η SKY express «τροχοδρόμησε» σε καιρούς δύσκολους και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε ως επιχειρηματικό κι εθνικό success story. Η εταιρεία επένδυσε έξυπνα στο μέλλον, ενίσχυσε την παρουσία της στην Ευρώπη και δικαιώνεται από τη δυναμική διεθνή πορεία της, την αναγνώριση του κλάδου, αλλά και την εντυπωσιακή ανταπόκριση των επιβατών. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το 2023 ο αριθμός των επιβατών της τετραπλασιάστηκε, αγγίζοντας σχεδόν τα 4,5 εκατομμύρια, ενώ η αύξηση του μεριδίου της έφτασε στο +12,5%.

Συνέχισε δυναμικά, με υπευθυνότητα και αδιάκοπη προσπάθεια για το καλύτερο. Αναπτύχθηκε περαιτέρω κι εδραιώθηκε στην αγορά και στις επιλογές του επιβατικού κοινού χάρη σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας premium εμπειρίες σε όλο τον κύκλο της ταξιδιωτικής εμπειρίας απολύτως προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των επιβατών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η BLISS, η Business Class της SKY express που ο σχεδιασμός της εδράζεται σε βιώσιμη πρόταση και την έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το ευρωπαϊκό κι ελληνικό επιβατικό κοινό: προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, πρόσβαση στα VIP lounges, δωρεάν επιπλέον αποσκευές, ψυχαγωγία, deli menu, υπηρεσία pre order είναι μερικά μόνο από τα «συστατικά» αυτής της εκλεπτυσμένης εμπειρίας.

Με αφετηρία την Ελλάδα η SKY express άνοιξε τα φτερά της και πετά καθημερινά όλο και πιο ψηλά τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαϊκό ουρανό. Πιστή στη δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του πτητικού της έργου, αυξάνει κι ανανεώνει τον στόλο της με προσεκτικές επιλογές αεροσκαφών και κινητήρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 ο στόλος της εταιρείας θα αριθμεί συνολικά 27 αεροσκάφη που ταξιδεύουν το ελληνικό brand name σε όλο τον κόσμο.

Διαρκής πορεία με επιτυχίες και διακρίσεις- ERA Awards

Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησης της, η εταιρεία διακρίνεται κι επιβραβεύεται σε πολλαπλά επίπεδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. H SKY express είναι η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που έχει διακριθεί με δύο κορυφαία βραβεία ERA (European Regions Airline Association) – ERA Airline Excellence Award 2023 & ERA Innovation Award 2023- για το αξιοσημείωτο έργο της στην καινοτομία και τη συνακόλουθη αριστεία της, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της στα πεδία αυτά στον κλάδο των αερομεταφορών.

Το Συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 200 άτομα μαζί με ξεχωριστούς ομιλητές από τους κλάδους της αεροδρομιακής κι αεροπορικής κοινότητας, του τουρισμού και της οικονομίας, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του θρύλου του σκάκι, Γκάρι Κασπάροφ. Στο πλαίσιο του θεσμού των ετήσιων βραβείων, ο ΔΑΑ επιβράβευσε τις εταιρείες που σημείωσαν την πιο επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης το 2023. Εκ μέρους της SKY express, τις διακρίσεις παρέλαβαν η κ. Ελεάννα Μιχαλακοπούλου και ο κ. Γιώργος Λιούμπης.

Ο κ. Γιώργος Λιούμπης, General Manager της SKY express, δήλωσε «Ευχαριστώ θερμά το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, ένα ισχυρό brand για την Ελλάδα, έναν πολύτιμο συνεργάτη μας που, με μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων, είναι δίπλα μας συνοδοιπόροι στο ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον που επιχειρούμε τα τελευταία χρόνια.

Οι νέες αυτές διακρίσεις είναι ένα ακόμη κίνητρο να συνεχίσουμε να πετάμε κάθε μέρα πιο ψηλά, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και το όραμα της SKY express, της αεροπορικής εταιρείας του μέλλοντος. Μαζί συνεχίζουμε και το 2024!»

Η κ. Ελεάννα Μιχαλακοπούλου Revenue Products Manager της SKY express, η οποία τόνισε «Με πολύ μεγάλη χαρά και περηφάνια παραλαμβάνουμε αυτά τα βραβεία σήμερα. Όλοι οι άνθρωποι της SKY express εργαζόμαστε με πάθος για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που κάθε ταξιδιώτης επιζητά. Καμαρώνουμε γιατί έχουμε καταφέρει το ταξίδι με τη SKY express να αποτελεί ολοκληρωμένη premium εμπειρία. Ταξίδεψε όπως εσύ θέλεις…με τη SKY express, είναι το μήνυμα που στέλνουμε!»

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV