Νίκος
Καραγιάννης

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προσκλήθηκε να εγκαινιάσει το Moxy Patra Marina, αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8 το βράδυ. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για ένα εμβληματικό, ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης, που μετά από δεκαετίες πήρε ζωή, από τον Πατρινό επιχειρηματία, Δημήτρη Ανδριόπουλο, ο οποίος επιπλέον, προσφέρθηκε να δωρίσει στην πόλη τις μελέτες ανάπλασης της ιστορικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάτρας.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του bizness.gr, το ξενοδοχείο που θα παραδοθεί στο πατρινό κοινό βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Το νέο ξενοδοχείο του αμερικανικού ομίλου Marriot θα ανοίξει τις πύλες του στην οδό, όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το εγκαταλελειμμένο μεν, ιστορικό δε για την αχαϊκή πρωτεύουσα, ξενοδοχείο «Μορέας».

Η Marriot έχει πλούσια δράση στην Ελλάδα, καθώς επενδύει με μεγάλα brand name στη χώρα μας, όπως ενδεικτικά καθίστανται τα παρακάτω: Το Blue Palace στην Κρήτη, το King George και η Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Santa Marina στη Μύκονο, το Mystique στη Σαντορίνη, το Domes στην Ελούντα κτλ.

Το κτίριο του πάλαι ποτέ Μορέα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα εξαγοράστηκε τον Δεκέμβριο του 2016 από την «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑ» (σ.σ. Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), τη θυγατρική δηλαδή Real Estate εταιρεία της Εθνικής Τράπεζας. Λίγους μήνες μετά και για την ακρίβεια τον Ιούλιο του 2017, υπεγράφη η συμφωνία με τον όμιλο Marriot για το brand name «Moxy».

 

ypodomes.com

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV