fbpx
Connect with us

Επικαιρότητα

Συμμαχία της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΛΩΣΗΣ με τη ΣΤΑΣΥ για το Περιβάλλον

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και οι ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), ξεκίνησαν χθες τη συνεργασία τους με την εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανακύκλωσης.

Ο σκοπός του Προγράμματος αυτού είναι:

– Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των εκατομμυρίων πολιτών που κυκλοφορούν καθημερινά με τα οικολογικά μέσα σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΤΡΑΜ) για τα οφέλη της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος.

– Να δοθεί η δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευασιών για τους επιβάτες- και όχι μόνο- στα «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα τοποθετηθούν αρχικά στους σταθμούς «Δάφνη» και «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Μετρό, καθώς και στη στάση «Αγία Φωτεινή» του Τραμ.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανακύκλωσης εντάσσεται στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ. για διάστημα δύο ετών, ειδικά διαμορφωμένος συρμός που θα μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το ανταποδοτικό αντίτιμο (το οποίο είναι 3 € λεπτά ανά 1 συσκευασία) που παρέχει το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» στα Σπιτάκια της Ανακύκλωσης για τις συλλεγόμενες συσκευασίες στους επιβάτες και τους πολίτες, προορίζεται είτε για δωρεάν αγορές τους σε συνεργαζόμενα καταστήματα είτε για την ενίσχυση ενός εξαιρετικά σημαντικού κοινωνικού σκοπού παροχής καθημερινών «Γευμάτων Αγάπης» από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Παράλληλα, οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω της ανακύκλωσης στα «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα λειτουργούν στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς, να κερδίζουν κάθε μήνα:

– 10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες ATH.ENACARD

– 100 δωρεάν ενιαία εισιτήρια (διάρκειας 90 λεπτών)

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες θα αποτελέσουν την 1η Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας της χώρας μας και το 2οΦορέα στη χώρα μας μετά την Ελληνική Αστυνομία, που θα εκπληρώσει τη νομική υποχρέωση ανακύκλωσης των συσκευασιών που απορρέει από τοΝόμο 4496/2017 για τη «Διαλογή στην Πηγή», σε συνεργασία με τον Εθνικό Φορέα, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

H EΚΔΗΛΩΣΗ

Στη χθεσινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό «Σύνταγμα» του Μετρό και παρουσιάστηκε το πλαίσιο της συνεργασίας για την υλοποίηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης, παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Γιώργος Κρεμλής, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, κ. Σταύρος Στεφόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, κ. Γιώργος Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΑΕ, κ. Παύλος Ραβάνης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κων/νος Τσουβάλας.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κ. Χρ. Σπίρτζης μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα της καθημερινής χρήσης των Αστικών Συγκοινωνιών και ιδιαίτερα των Μέσων Σταθερής Τροχιάς, των πλέον οικολογικών Μέσων Μεταφοράς. Μέχρι σήμερα, οι Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες προσφέρουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής πολιτικής: τις δωρεάν και τις επιδοτούμενες μετακινήσεις των πολιτών μας που έχουν ανάγκη: των ανέργων, των συμπολιτών μας με αναπηρία, των συνταξιούχων, της νεολαίας μας.

Με την έναρξη σήμερα του ολοκληρωμένου προγράμματος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι Σταθερές Συγκοινωνίες και γενικότερα οι Αστικές Συγκοινωνίες, να διαδραματίσουν, ένα πρόσθετο, κρίσιμο κοινωνικό έργο, αυτό της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης της καθημερινότητα μας σε κοινωνικές δράσεις σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση και άλλα κοινωνικά προβλήματα. Από σήμερα οι επιβάτες θα μπορούν να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες που είναι άδειες, τις πλαστικές, τις μεταλλικές και τις γυάλινες και να λαμβάνουν ανταποδοτικά, δωρεάν εισιτήρια και δωρεάν κάρτες μηνιαίες πολλαπλών διαδρομών».

«Αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής μας», τόνισε ο Υπουργός «η ανάπτυξη των Υποδομών του Μετρό και των Μέσων Σταθερής Τροχιάς. Σε λίγους μήνες θα δοθούν προς χρήση τρεις νέοι σταθμοί στον Πειραιά, στον Κορυδαλλό, στη Αγία Βαρβάρα. Το τραμ του Πειραιά μπήκε σε τροχιά ολοκλήρωσης. Δημοπρατήθηκε η γραμμή 4 του μετρό και ήδη σχεδιάζονται οι επεκτάσεις στην Δυτική Αθήνα. Το μετρό της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται. Κάτι, που δεν υπήρχε καν στον σχεδιασμό, ήταν σταματημένο έργο που είχε γίνει ανέκδοτο. Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος αναπτύσσεται αποκτώντας νέες γραμμές, νέα σύγχρονα συστήματα και νέες υποδομές στους πολίτες».

Είναι προφανές, κατέληξε «ότι με αυτές τις Υποδομές αλλάζει πλήρως το τοπίο των Μεταφορών της χώρας μας και των επιβατικών μεταφορών. Οι Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες μπορούν να παίξουν αυτό το έργο. Ολοκληρώθηκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο που πολεμήθηκε όσο τίποτα άλλο, για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένα κυκλώματα. Οι απώλειες από τα πλαστά εισιτήρια υπολογίζονται σε δεκάδες, να μην πω εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Η επούλωση αυτής της πληγής, θα μας δώσει την ευκαιρία για εκσυγχρονισμό και ανανέωση του στόλου των Αστικών Συγκοινωνιών, για βάθεμα της κοινωνικής πολιτικής».

Ο Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γ. Κρεμλής τόνισε ότι:

«Όταν ενημερωθήκαμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη σημαντική Δράση Ανακύκλωσης του “ΜΕΤΡΟ του Πεκίνου”, που συνδυάζει τη χρήση των οικολογικών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με την ανακύκλωση συσκευασιών, είπαμε ότι σύντομα αναμένουμε να το δούμε να εφαρμόζεται από μια Εταιρεία Διαχείρισης του ΜΕΤΡΟ μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας.

Άρα, σήμερα είμαι διπλά περήφανος. Καταρχήν, πράγματι ξεκίνησε αντίστοιχη Δράση Ανακύκλωσης σε ένα ΜΕΤΡΟ μιας Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας . Και δεύτερον, αυτή η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα μας, η δική μας Πρωτεύουσα. Δεν μπορώ να μη σημειώσω, με τη σημερινή ευκαιρία, ότι βλέπω το τελευταίο διάστημα να γίνονται εξαιρετικά σημαντικά βήματα από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

Από τη δημιουργία και λειτουργία του 1ου Πανευρωπαϊκά «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», έως το νέο υψηλό προσφερόμενο ανταποδοτικό αντίτιμο (των 3 € λεπτών ανά 1 συσκευασία), όταν π.χ. στη Γαλλία (με αρκετά υψηλότερο οικονομικό εισόδημα) το ανταποδοτικό αντίτιμο είναι 2 € λεπτά, αλλά και την εφαρμογή της «Διαλογής στην Πηγή» με χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και τη συλλογή καθαρών ανακυκλωσίμων υλικών».

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, κ. Στ. Στεφόπουλος τόνισε ότι: «Στόχος μας είναι τόσο η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των εκατομμυρίων πολιτών που κυκλοφορούν καθημερινά με τα οικολογικά μέσα σταθερής τροχιάς για τα οφέλη της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος». Είμαστε ευτυχείς, υπογράμμισε «που αυτή την οικολογική συνείδηση -με τη συνεχή συμπαράσταση του Υπουργείου και προσωπικά του Υπουργού- η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, μέσω του Τραμ, θα μπορέσει να την εξάγει τώρα, καθώς είναι η πρώτη ΔΕΚΟ που έσπασε τα γεωγραφικά όρια της Ελλαδας και και ως experience provider συμμετέχει με πολυεθνικά σχήματα ως λειτουργός και συντηρητής συγκοινωνιακών έργων σταθερής τροχιάς».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, κ. Γ. Θωμόπουλος, τόνισε πως «ξεκινάμε ένα Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με το οποίο θα συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, που αποτελεί μια εθνική αλλά και παγκόσμια προτεραιότητα. Προς την κατεύθυνση αυτή, ως Σταθερές Συγκοινωνίες, θα συμβάλλουμε τόσο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιβατών, αλλά επειδή θέλουμε να ανταποδίδουμε στους πολίτες τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα προσφέρουμε κάθε μήνα 10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες και 100 εισιτήρια διάρκειας 90 λεπτών.

Επιπλέον, πρόσθεσε «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Σταθερές Συγκοινωνίες είναι η 1η Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Οφέλειας που θα εκπληρώσει τη Νομική Υποχρέωση για τη χωριστή συλλογή και ανακύκλωση των συσκευασιών, που απορρέει από το Νόμο 4496/2017.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, κ. Παύλος Ραβάνης μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που με τη συνεισφορά του Φορέα μας, του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, γίνεται πράξη αυτό το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ανάπτυξη της ανακύκλωσης συσκευασιών στη χώρα μας, συμβάλλει στην Εφαρμογή του 1ου Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ σε όλη την Ευρώπη. Στον Εθνικό Φορέα της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ νοιώθουμε την υποχρέωση και έχουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην αλλαγή της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και στην καθημερινή συμμετοχή όλων των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, μέσα από ένα νέο μοντέλο ανταποδοτικότητας».

Τέλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας δήλωσε: «Δεν είμαι σήμερα εδώ επειδή η Ελληνική Αστυνομία είναι ο 1ος Δημόσιος Φορέας που ξεκίνησε Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και εκπληρώσαμε τη νομική υποχρέωση για «Διαλογή στην Πηγή». Είμαι εδώ για να συγχαρώ τις Σταθερές Συγκοινωνίες που ξεκίνησαν το δικό τους Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και δεσμευόμεθα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική και μετακινούνται με τις Σταθερές Συγκοινωνίες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας και ως επιβάτες θα ανακυκλώνουν τις συσκευασίες τους στα «σπιτάκια της ανακύκλωσης» που λειτουργούν στους Σταθμούς ΜΕΤΡΟ.

Στην Ελληνική Αστυνομία σκεφτήκαμε πως πρέπει να βάλουμε τον πήχη ψηλά αναφορικά με την ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι οι συνάδελφοι μου αγκάλιασαν ένα στην αρχή πιλοτικό πρόγραμμα σε 7 Μεγάλες Υπηρεσίες, που είμαστε τώρα, ενώ φιλοδοξούμε να φτάσουμε άμεσα τις 15 Υπηρεσίες και να επεκταθούμε σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα».

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Επικαιρότητα

Πρόγραμμα αξιοποίησης αναψυκτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους από το ΥΠΠΟΑ

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αθήνα

Το πρόγραμμα αξιοποίησης αναψυκτηρίων σε 14 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους επιταχύνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να παρέχονται πληρέστερες υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η παροχή άριστων υπηρεσιών στους επισκέπτες είναι ένας από τους σταθερούς στόχους του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου της 18ης Δεκεμβρίου 2019, αποφασίστηκε η προκήρυξη διαγωνισμών από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων για την αξιοποίηση των σχετικών χώρων. Οι προκηρύξεις έχουν δημοσιευτεί και το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η κατάθεση προσφορών, με στόχο τα αναψυκτήρια να αρχίσουν να λειτουργούν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Τα αναψυκτήρια βρίσκονται στους αρχαιολογικούς χώρους Ακρόπολης Λίνδου, Ασκληπιείου Κω, Βεργίνας, Δωδώνης, Κάμειρου και Καστέλλου Ρόδου, Μεσσήνης, Ολυμπιείου, καθώς και στα αρχαιολογικά μουσεία Ακρωτηρίου Θήρας, Δελφών, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ολυμπίας και Ρόδου.

Στην επόμενη φάση του προγράμματος θα ενταχθούν δέκα ακόμη αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, με στόχο και αυτά τα αναψυκτήρια να λειτουργήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Επικαιρότητα

Ο Αλέξανδρος Πατεράκης, νέος αναπληρωτής CEO της ΔΕΗ

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Αλέξανδρος Πατεράκης Αναπληρωτής CEO

Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει την τοποθέτηση του κυρίου Αλέξανδρου Πατεράκη στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου με αρμοδιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Εταιρείας. Ο κ. Πατεράκης θα κατέχει και τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.

Με μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης ως ανώτερος σύμβουλος πληροφορικής και ψηφιακής στρατηγικής, ο Αλέξανδρος Πατεράκης προσχωρεί στη ΔΕΗ μετά από πενταετή θητεία στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Lumia Capital, ενώ παράλληλα, από το 2018 κατείχε τη θέση του Chief Information Officer στην AXIATA Celcom, εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών στην Μαλαισία.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της Infotech Mobily India Pvt Ltd στην Ινδία και Chief Information Officer της Etihad Etisalat (Mobily) στη Σαουδική Αραβία, ασχολούμενος ενεργά με την προώθηση του μετασχηματισμού σε τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT), Chief Information Officer στη Vodafone Greece, Διευθυντής Πληροφορικής στην Tellas και Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην MicroAge, Management Consultant στην Arthur Andersen (Accenture) στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατόπιν στην Ελλάδα.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Υπολογιστών και Μαθηματικών από το University of La Verne.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Επικαιρότητα

Πελετίδης: Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα» Πατρών-Πύργου

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Πελετίδης σε κινητοποίηση για τον δρόμο Πατρών-Πύργου

Με σύνθημα «Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα» για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κινητοποίηση που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, με αποκλεισμό της Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία από την Αχαΐα και τη Ηλεία, φώναξαν «τέρμα στα λόγια και στις υποσχέσεις. Επιβάλλεται η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου χωρίς διόδια».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Δήμος Πατρέων διαχρονικά διεκδικεί από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργο – Τσακώνα. Αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές. Σε μια δεκαετία, χάσαμε 130 συνανθρώπους μας.

Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος, έπρεπε να είχε γίνει χθες και να είχε αποδοθεί για χρήση, χωρίς διόδια. Με τον αγώνα μας, είμαστε απέναντι στον ανταγωνισμό των μεγαλοεργολάβων, για το ποιος θα κερδίσει από την κατασκευή και την λειτουργία του, αλλά και απέναντι στην κυβέρνηση που βάζει τις ζωές που χάνονται απέναντι στη λογική του κόστους – οφέλους, με αποτέλεσμα να καθυστερούν το έργο επί δεκαετίες. Αυτά πρέπει να ανατρέψουμε και αυτό δεν μπορεί να γίνει με λόγια. Πρέπει να τους ασκήσουμε τέτοια πίεση, που να υποχρεωθούν να αποδεχθούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Ταυτόχρονα παλεύουμε στην κατεύθυνση, ο δρόμος αυτός, να μην καταστρέφει τους οικισμούς από τους οποίους θα περάσει και να μην υποβαθμίσει την περιοχή μας, γι αυτό και μιλάμε για την Νότια Χάραξη, που μπορεί και θα έπρεπε να υλοποιηθεί, από την περιοχή του Μιντιλογλίου και πέραν της Κάτω Αχαΐας για να μην καταστραφεί η υπάρχουσα οικιστική δομή, να μην τριχοτομηθούν οι περιοχές από τις οποίες περνά να μην έχουμε περιβαλλοντική και αισθητική υποβάθμιση.

Στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις, στην παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, μπορούμε να επιβάλλουμε αυτό που είναι κοινή λογική και συμφέρει τον λαό. Δεν κάνουμε πίσω».

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα