Νίκος
Καραγιάννης

Συνεχίζεται η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη του ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020. Είμαστε ακριβώς στα μέσα της διαδικασίας και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, δείχνει πως η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε δύο έργα τα οποία έχουν αποσπαστεί από τα υπόλοιπα τρία. Συνολικά πάνω από 7.100 ψήφοι έχουν καταμετρηθεί μέχρι σήμερα δημιουργώντας ήδη ένα ρεκόρ συμμετοχής (πέρυσι είχαμε 6.500 ψήφους).

Πιο συγκεκριμένα, το έργο κατασκευής του νότιου κλάδου του αυτοκινητόδρομου Ε65, από τη Λαμία μέχρι την Ξυνιάδα και η Ηλεκτρική Διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης προηγούνται στην “κούρσα” ανάδειξης του κορυφαίου, για τους αναγνώστες του ypodomes.com, έργου για φέτος. Το πρώτο συγκεντρώνει προς ώρας το 32% και με 31% ακολουθεί το δεύτερο.

Αρκετά πιο κάτω συναντάμε το έργο επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας από την Αγία Μαρίνα μέχρι το Δημοτικό Θέατρο με 17% και κατά πόδας το διακρατικό έργο κατασκευής του Αγωγού ΤΑΡ με 16%. Στο τέλος της κατάταξης με 5% έρχεται το έργο ανακατασκευής της Εθνικής Πινακοθήκης της Αθήνας.

Η ανάδειξη του ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών του ypodomes.com και οι δύο τελευταίες εβδομάδες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την 31η Δεκεμβρίου στις 23:59, όπου θα το online σύστημα θα σταματήσει να δέχεται ψήφους και θα “κλειδώσει” το έργο που θα κερδίσει τον τίτλο του σημαντικότερου έργου υποδομής.

Συνεχίστε να ψηφίζετε πατώντας εδώ και γίνετε συμμέτοχης στην ανάδειξη του ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ