Newsroom

Ο κομβικός ρόλος της πρωτεύουσας της Β. Ελλάδας για την SKY express αναδεικνύεται ακόμα μια φορά με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που πιστοποιούν την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, αλλά και μια νέα εποχή στις αερομεταφορές της χώρας.

Περισσότερες διαθέσιμες θέσεις

Η SKY express διαθέτει 420,000 θέσεις, επιπλέον 300,000 θέσεις από το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, για το επιβατικό κοινό από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία. Αύξηση ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς αγγίζει το +250% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!
Όλες οι πτήσεις εξυπηρετούνται από τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης στον οποίο εντάσσεται και το Airbus 320neo με τη διακριτική ονομασία “My Thessaloniki”. Μια συμβολική κίνηση σε ένδειξη ανταπόδοσης στη μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι κάτοικοι στην εταιρεία.

Διεθνές πτητικό πρόγραμμα

Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε το διεθνές πτητικό της πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις απευθείας πτήσεις από και προς Λάρνακα. Η επένδυση προβλέπεται να ενισχυθεί σύντομα οδηγώντας την ευρύτερη περιοχή σε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και περαιτέρω ανάπτυξης.
Σε αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει ο προγραμματισμός των δρομολογίων από τη SKY express ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση και σε όλους τους διαθέσιμους προορισμούς εξωτερικού της εταιρείας μέσω Αθήνας (Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βρυξέλλες), χωρίς πολύωρες στάσεις.

Ενισχυμένο πρόγραμμα εσωτερικού

Στις συνολικά 73 πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε 5 προορισμούς εσωτερικού (Αθήνα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος) προστίθενται δύο απευθείας δρομολόγια από και προς Αθήνα, αυξάνοντας τα σε 6 ημερησίως.

Ποιοτικές υπηρεσίες στους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους
Οι ταξιδιώτες από και προς Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στο αποκλειστικό και πρόσφατα ανακαινισμένο Lounge της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα Lounges Αθήνας και Λάρνακας, καθώς και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.
Σε όλες τις πτήσεις το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία εν πτήσει με δωρεάν προσφορά επώνυμων προϊόντων, ενώ ειδικά στις πτήσεις εξωτερικού παρέχονται και οι προτάσεις της νέας υπηρεσίας Drinks & Bites με premium προϊόντα.

Έτσι, η Β. Ελλάδα έχει πλέον στη διάθεσή της ακόμα περισσότερες επιλογές προορισμών, ακόμα περισσότερες εναλλακτικές πτήσεων και ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι με τα προνόμια της SKY express.

Σχετικά με την SKY express

Η SKY express αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία που άλλαξε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στο εσωτερικό και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.
Τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 6 νέα Airbus 320neo και 6 νέα ATR 72-600, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών σε μια δύσκολη περίοδο.
Με τα νέα αεροσκάφη της, η SKY express στο τέλος του έτους θα διαθέτει όχι μόνο τον πλέον “πράσινο” (green fleet) και νεότερο στόλο στη χώρα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV