Νίκος
Καραγιάννης

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Νομική Υπηρεσία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία κατάταξη “GC Powerlist Greece & Cyprus: 2019” του διεθνούς ανεξάρτητου οδηγού αξιολόγησης “The Legal 500” για τα δικηγορικά γραφεία και τους εταιρικούς (in-house) δικηγόρους.

Η “GC Powerlist” αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο θεσμό. Καταρτίζεται από τον κορυφαίο νομικό οδηγό “The Legal 500” αναγνωρίζοντας τους πλέον σημαντικούς Νομικούς Συμβούλους στο χώρο των επιχειρήσεων που συμβάλλουν στην πρόοδο των εταιριών τους. Ειδικότερα για την Ελλάδα και την Κύπρο, η “GC Powerlist Greece & Cyprus: 2019” περιλαμβάνει τις 100 καλύτερες in- house νομικές ομάδες, οι οποίες κατά την προηγούμενη χρονιά σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις, συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης και δεξιοτήτων, διορατική επιχειρηματική αντίληψη και βέλτιστες στρατηγικές με θετικό αποτέλεσμα για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας για την οποία εργάζονται.

Η ανακοίνωση της κατάταξης, τα αποτελέσματα της οποίας βασίζονται σε ανεξάρτητη πρωτογενή έρευνα δεδομένων και συνεντεύξεις, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 16 Μαΐου. Η κ. Ρένα Φλώρου, Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών, παραλαμβάνοντας την πιστοποίηση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την είσοδό μας στην GC Powerlist, η οποία είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς και προσήλωσης σε ένα κυρίαρχο στόχο: αφενός τη άρτια νομική θωράκιση του Ομίλου μας και αφετέρου την αντιμετώπιση των νομικών αναγκών του επιτυγχάνοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ επιχειρούμε με ακεραιότητα, εστιάζοντας στη διαφάνεια, την υπευθυνότητα και τη συμμόρφωση σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας και τις αξίες του Ομίλου μας. Γι’ αυτό και ο ρόλος μας δεν περιορίζεται μόνο στο να προλαμβάνουμε ή να αντιμετωπίζουμε τυχόν κινδύνους, αλλά χάριν στην άρτια νομική κατάρτιση και εκτενή εμπειρία μας, συμβάλλουμε σημαντικά στη διαμόρφωση και εφαρμογή των επιχειρηματικών στρατηγικών και των πολιτικών συμμόρφωσης που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.».

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV