Νίκος
Καραγιάννης

Σε δημοπράτηση έχει βγει το έργο για το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων χαμηλής περιοχής Ν. Μουδανιών. Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Νέας Προποντίδας.

Το αρχικό κόστος του έργου έχει εκτιμηθεί για 7εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 5,64εκατ.ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου.

Η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 18 μήνες. Αυτό σημαίνει πως αν το έργο υπογραφεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2021. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», στον Άξονα Προτεραιότητας “Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές” με τίτλο: “Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας”. Χρηματοδοτείται επίσης από ιδίους πόρους του Δήμου Νέας Προποντίδας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου ομβρίων στο δυτικό τμήμα – χαμηλή περιοχή τού οικισμού των Ν. Μουδανιών. Συνολικά, πρόκειται να κατασκευαστούν: 1 κεντρικός οχετός, ο οποίος μεταφέρει τα βρόχινα νερά και των εξωτερικών λεκανών, 1 αντλιοστάσιο, καθώς και διάφοροι άλλοι οχετοί, οι οποίοι συμβάλλουν στον κεντρικό.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV