Νίκος
Καραγιάννης

Σε δημοπράτηση βγήκε ακόμα ένα έργο για αναβάθμιση Κέντρων Υγείας. Αυτή τη φορά πρόκειται για έργο με αντικείμενο την προσωρινή Μετατροπή των Τ.Ε.Ι. σε ΤΕΠ και Αναδιαρρύθμιση της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών (ΜΜΜΟ) του Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»». Αναθέτουσα Αρχή είναι το ΤΑΙΠΕΔ για λογαριασμό της 1ης Υγειονομικής Διοίκησης Περιφέρειας Αττικής του υπουργείου Υγείας.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε ποσό με ΦΠΑ 3,66 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 2,95 εκατ. ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 10 Μαϊου 2023.

Πρόκειται για ένα από τα έργα του πλάνου του ΤΑΙΠΕΔ για την ενεργειακή αναβάθμιση Υποδομών Υγείας ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ. Αφορά στην ανακαίνιση και λειτουργική αλλά και ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών σε 156 κέντρα υγείας, και άλλες ανάλογες βαθμίδες, ανά την Ελλάδα, αλλά και στον εκσυγχρονισμό 80 νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έντεκα (11) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) με αξιολόγηση μελέτης.

Το Έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV