Newsroom

Η Allianz Partners παρέχει το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών της Uber που καλύπτει ανεξάρτητους οδηγούς και ταχυμεταφορείς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber και Uber Eats σε 23 ευρωπαϊκές χώρες.

Η κάλυψη περιλαμβάνει επιδόματα ταξιδιού σε περιπτώσεις ατυχήματος, τραυματισμού ή νοσηλείας, καθώς και παροχές εκτός ταξιδιού όπως αποδοχές ασθένειας και μητρότητας/πατρότητας.

Από την 1η Ιανουαρίου 2022, η Allianz Partners και η Uber ξεκίνησαν μια συνεργασία κατά την οποία η Allianz Partners θα παρέχει προστασία και ασφάλεια σε ανεξάρτητους οδηγούς και ταχυμεταφορείς που συνεργάζονται με την Uber και την Uber Eats σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας για την Uber.

Η κάλυψη περιλαμβάνει διάφορες πληρωμές αποζημίωσης για απώλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχημάτων κατά τη διαδρομή, τραυματισμού ή νοσηλείας. Επιπλέον, οι ενεργοί συνεργάτες της Uber απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια εκτός ταξιδιού, για παράδειγμα αναρρωτική άδεια μετ’ αποδοχών έως και 15 ημέρες, πληρωμές μητρότητας και πατρότητας και αποζημιώσεις για απώλεια χρόνου λόγω παρουσίας στο δικαστήριο.

Το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά στον κλάδο από την Uber το 2017, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες ανεξάρτητων οδηγών και ταχυμεταφορέων, οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber για πρόσβαση σε ευέλικτες ευκαιρίες απασχόλησης. Είναι δωρεάν και διατίθεται αυτόματα σε όλους τους ανεξάρτητους συνεργάτες που πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια καταλληλόλητας της Uber, ενώ όλα τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία.

H Sirma Boshnakova, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Partners, δήλωσε σχετικά: «Ως κορυφαίος παγκόσμιος συνεργάτης για εταιρείες κινητικότητας, είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Uber για να γίνουμε ο μεγαλύτερος πάροχος ασφάλισης προστασίας συνεργατών για εργαζόμενους σε πλατφόρμες στην Ευρώπη. Στην Allianz προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των πελατών και των συνεργατών μας και να τους δώσουμε κουράγιο για αυτό που ακολουθεί. Η πανδημία του COVID ανέδειξε πιο άμεσα τον ουσιαστικό ρόλο των οδηγών και των ταχυμεταφορέων και την ανάγκη για εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις. Αυτό το κορυφαίο ασφαλιστικό πρόγραμμα ανεβάζει τον πήχη στην καινοτόμο προστασία σε ολόκληρο τον κλάδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την Uber και τους συνεργάτες της αυτή τη σημαντική στιγμή».

O Karl Gray, Επικεφαλής Ασφάλισης για την περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) της Uber δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Allianz Partners για να παρέχουμε σε οδηγούς και ταχυμεταφορείς σε όλη την Ευρώπη το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το οποίο τους επιτρέπει να απολαμβάνουν ελευθερία και ευελιξία, με την ηρεμία που παρέχεται από την πρόσθετη ασφάλεια και προστασία. Προγράμματα όπως αυτό σηματοδοτούν τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε την εργασία στην πλατφόρμα και να παρέχουμε στους ανεξάρτητους εργαζόμενους στην Ευρώπη τα οφέλη και την προστασία που θέλουν. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει και τον υπόλοιπο κλάδο να επιτρέψει την προστασία των εργαζομένων στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες, ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία θα επιλέξουν να εργαστούν».

Σχετικά με την Allianz Partners:

Η Allianz Partners είναι παγκόσμιος ηγέτης στην B2B2C ασφάλιση και βοήθεια, προσφέροντας παγκόσμιες λύσεις που καλύπτουν την υγεία και τη ζωή, την ταξιδιωτική ασφάλιση, και την κινητικότητα. Με γνώμονα τους πελάτες, οι καινοτόμοι ειδικοί μας επαναπροσδιορίζουν τις ασφαλιστικές υπηρεσίες παρέχοντας έτοιμα για το μέλλον προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεις που ξεπερνούν την παραδοσιακή ασφάλιση. Τα προϊόντα μας ενσωματώνονται απρόσκοπτα στις επιχειρήσεις των συνεργατών μας ή πωλούνται απευθείας σε πελάτες και είναι διαθέσιμα μέσω πολλών εμπορικών σημάτων όπως η Allianz Assistance, η Allianz Travel και η Allianz Care. Παρόντες σε περισσότερες από 75 χώρες, οι 19.400 υπάλληλοί μας μιλούν 70 γλώσσες, χειρίζονται πάνω από 58 εκατομμύρια υποθέσεις κάθε χρόνο και έχουν στόχο να προσφέρουν ηρεμία στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.allianz-partners.com

Σχετικά με την Uber:

Η αποστολή της Uber είναι να δημιουργεί ευκαιρίες μέσω της κίνησης. Ξεκινήσαμε το 2010 να λύνουμε ένα απλό πρόβλημα: πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια διαδρομή με το πάτημα ενός κουμπιού; Περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια ταξίδια αργότερα, κατασκευάζουμε προϊόντα για να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στο σημείο που θέλουν να είναι. Αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι, τα τρόφιμα και τα πράγματα στις πόλεις, η Uber είναι μια πλατφόρμα που ανοίγει τον κόσμο σε νέες δυνατότητες.

Σχετικά με το Πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών της Uber:

Από την έναρξή του, το 2017, η Uber προσφέρει το Πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το πρώτο στον κλάδο του. Από την 1η Ιανουαρίου 2022 το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Allianz Partners στις ακόλουθες χώρες:

Αυστρία
Βέλγιο
Κροατία
Τσεχία
Εσθονία
Φινλανδία
Γερμανία
Ελλάδα
Ιρλανδία
Ιταλία
Λιθουανία
Ολλανδία
Νορβηγία
Πολωνία
Πορτογαλία
Ρουμανία
Σλοβακία
Σλοβενία
Ισπανία
Σουηδία

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV