Νίκος
Καραγιάννης

Τον Μάιο του 2018 θα λειτουργήσει ξανά πλήρως ανακαινισμένο το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis στην Ιξιά της Ρόδου, που έμεινε κλειστό εδώ και έξι χρόνια. Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του Κώου ξενοδόχου και επιχειρηματία κ. Νίκου Κούτρα και οι εργασίες ανακαίνισης που ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται καθημερινά χωρίς σταματημό.

Το ξενοδοχείο θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa».  Η εμφάνιση του ιστορικού ξενοδοχείου, δεν θα αλλάξει αν και έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις ενώ τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά καθημερινά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά με τη νέα τουριστική περίοδο και να δώσει πολλές νέες θέσεις εργασίας στην Ρόδο. Οι εσωτερικοί του χώροι προβλέπεται να είναι πολύ μοντέρνοι και ανακαινισμένοι.

Το «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa» θα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ, καφετέριες και χώρους spa. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους συνεδριακούς χώρους, καθώς το ξενοδοχείο είχε παράδοση στις συνεδριακές διοργανώσεις και του χρόνου, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά συνέδρια. Πάντως, κορυφαίοι tour operators όπως περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο ήδη στις κρατήσεις τους καθώς και οι ιστότοποι για κρατήσεις όπως το Booking.com!

ΠΗΓΗ: http://theviewer.gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV