Connect with us

Αθλητικές Υποδομές

Ρέθυμνο: Προγραμματική σύμβαση για την αποκατάσταση του δημοτικού γηπέδου Γερανίου

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Γερανίου στο Ρέθυμνο, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου Ανδρέας Κλαψινός, ο Πρόεδρος του «Α.Ο. Ποσειδών» Γερανίου Νίκος Νικολακάκης, το μέλος της ομάδας Απόστολος Αποστολάκης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη και το στέλεχος της υπηρεσίας Μάνος Γωνιανάκης.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου και οι εκπρόσωποι της ομάδας ευχαρίστησαν την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υλοποίηση του έργου που ενισχύει και προωθεί τον αθλητισμό ειδικά στις νέες ηλικίες.

image_pdfimage_print

Αθλητικές Υποδομές

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο Κολυμβητηρίου της Αγυιάς

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Καθαρίζεται το κολυμβητήριο στην Πάτρα

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες καθαρισμού στο Κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα, ενόψει των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Παρών στις εργασίες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος δήλωσε:

«Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται εδώ, στο χώρο του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου και αποδεικνύουν για μια φορά ακόμα, ποιοι μένουν στα λόγια και ποιοι κάνουν έργα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα διαμορφώνουμε έναν απαράδεκτο χώρο, σε λειτουργικό. Εδώ ήρθαμε να παρέμβουμε και να δημιουργήσουμε ένα πάρκινγκ, που θα εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και μετά το τέλος των αγώνων, να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναδεικνύουμε για μια ακόμα φορά και απαιτούμε, ο καταπληκτικός αυτός χώρος να δοθεί στην πόλη που τον δικαιούται και από σκουπιδότοπο, που είναι σήμερα, να μετατραπεί σε κόσμημα που θα το χρησιμοποιεί και θα το ευχαριστιέται η νεολαία μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε, μέχρι να το πετύχουμε».

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικές Υποδομές

Δήμος Πατρέων: Καθαρίζει τον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου Αγυιάς ενόψει Παράκτιων

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Το κολυμβητήριο Αγυιάς στην Πάτρα

Η κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου της Αγυιάς, παραμένει άσχημη, τρεις μέρες πριν την έναρξη των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Πατρέων (παρά το ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του κολυμβητηρίου όπως ενημέρωσε μέσω Δελτίο Τύπου), ξεκινά αύριο το πρωί, Παρασκευή 22/8, με προσωπικό και μηχανήματα, τον καθαρισμό του χώρου και τη διαμόρφωσή του σε στάθμευσης για τις ανάγκες των επισκεπτών.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικές Υποδομές

Προκήρυξη για έργο βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αργολίδα

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Κτίριο Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και πιο συγκεκριμένα η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, προκήρυξε την Τετάρτη 21/8, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2564/2019 (ΑΔΑ: 6Π2Δ7ΛΑ-Θ5Γ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου:

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ», υποέργο: «ΒΕΛΤΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ», προϋπολ.: 360.000,00€ (με Φ.Π.Α.). Το έργο αποτελείται από την κατηγορία εργασιών: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ με προϋπολογισμό: 290.157,81€ (δαπάνη Εργασιών, Γ.Ε.+Ο.Ε, απρόβλεπτα).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας, προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με συστημικό κωδικό 84289 καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.ppel.gov.gr).

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 9η Σεπτεμβρίου (ώρα 10:00).

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα