Connect with us

Εταιρικά Nέα

REHAU: Unlimited Polymer Solutions

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας από τους κορυφαίους ομίλους στον χώρο της κατασκευής και της Βιομηχανίας

Ο ΟΜΙΛΟΣ REHAU
Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας το 1948, η εταιρεία -με τις δικές της δυνάμεις και μόνο- εξελίχτηκε σε έναν όμιλο με παγκόσμια δραστηριότητα. H REHAU καθιερώθηκε αρχικά στη Γερμανία και στις γειτονικές δυτικές χώρες. Στη συνέχεια ακολούθησε μία επιτυχημένη επέκταση στην Ευρώπη, καθώς επίσης και η ίδρυση θυγατρικών εταιρειών στη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια, ο όμιλος των επιχειρήσεων εκπροσωπείται δυναμικά και στην Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα, περισσότεροι από 15.000 συνεργάτες σε τουλάχιστον 170 έδρες παγκοσμίως, επιδιώκουν την ανάπτυξη και την επιτυχία προς όφελος του ομίλου μας. Κύκλος εργασιών ομίλου REHAU 2011: 2,5 δισεκατομμύρια €

Η REHAU ΕΠΕ
Το 1977 η REHAU προχώρησε στην ίδρυση της αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα με έδρα την Αθήνα, ενώ το 2004 λειτούργησε το υποκατάστημα της στην Θεσσαλονίκη. Το ίδιο έτος η REHAU ΕΠΕ ανέλαβε την εξυπηρέτηση της κυπριακής αγοράς. Η REHAU ΕΠΕ εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έχοντας αναπτύξει ένα σύγχρονο Logistic-Center, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων της και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τρεις ακόλουθους τομείς:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
Το φάσμα δραστηριότητας της  REHAU στον κατασκευαστικό κλάδο περιλαμβάνει τους τομείς:

  •  Εργων Υποδομής,(συστήματα διαχείρισης ομβρίων υδάτων, παροχής ποόσιμου νερού, γεωθερμία, βιομάζα/βιοαέριο, εναλλάκτες αέρος/θερμότητας, σωλήνες και φρεάτια υπονόμων, σωλήνες drainage, γεωυφάσματα γεωπλέγματα, σωλήνες προστασίας καλωδίων και τηλεπικοινωνίες)
  •  Κουφωμάτων και Προσόψεων (ποιοτικά, καινοτόμα, αξιόλογα και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα προφίλ)
  •  Κτιριακών Εγκαταστάσεων (Συστήματα Θέρμανσης/Ψύξης επιφανειών, Συστήματα Ύδρευσης / Αποχέτευσης, Βιομηχανικούς Σωλήνες, καθώς επίσης και
  •  Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ενδοδαπέδια Θέρμανση/Ψύξη σε συνδυασμό με Γεωθερμία).

 


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Στον βιομηχανικό κλάδο η REHAU προσφέρει λύσεις  που εφαρμόζουν στο γραφείο, στην κουζίνα, στο μπάνιο, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, με συστήματα όπως Ταινίες Περιθωρίου, Roll Top, Ακουστικές Λύσεις, Αρμοκάλυπτρα,  Μπάζα, Υλικά Επιφανειών, Υλικά Πλέξης Επίπλων και Δάπεδα Εξωτερικών Χώρων (Relazzo).
Επιπλέον προμηθεύει με εξαρτήματα, όπως λάστιχα και προφίλ από πολυμερή υλικά, για χρήση σε οικιακές συσκευές, σε προϊόντα περιποίησης κήπου, στην οδήγηση ή ακόμη και σε σουπερ μάρκετ: Λύσεις, πάντα καλά κρυμμένες στη λεπτομέρεια και παράλληλα λειτουργικές και ποιοτικές.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Η REHAU με υψηλό το αίσθημα της ικανοποίησης του πελάτη της, τον στηρίζει σε όλα τα στάδια, από την μελέτη μέχρι και την υλοποίηση, προσφέροντας πάντα άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις στις κατασκευές.

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφεληθούν από τις νεότερες τάσεις και να τις αξιοποιήσουν για τα σχέδιά τους. Επιπλέον συντελεί στο να αποκομίσουν οφέλη από τις καινοτόμες λύσεις συστημάτων και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που προορίζονται για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών τους. Επίσης, επιδιώκει να στηρίξει υποδειγματικά τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και τον κλάδο της βιομηχανίας και χρησιμοποιούν ή ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της. Για τον λόγο αυτό μεταδίδει σε τεχνίτες, εμπόρους και πωλητές τις βασικές της αρχές, αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν στις υπηρεσίες της, μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία πραγματοποιούνται τακτικά στο εκπαιδευτικό κέντρο που βρίσκεται στο γραφείο πωλήσεων στην Παιανία.

Για περισσότερα μπείτε στην ιστοσελίδα www.rehau.gr

ή

Στείλτε e-mail:[email protected]

 

Επικοινωνήστε με την REHAU: Τηλέφωνο: 210 66 82 500   Fax: 210 6682501

Advertisement

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα