Κατερίνα
Παναγέα

Τρεις νέες επενδύσεις σε αιολικά έλαβαν το «πράσινο φως» εντός Ιουνίου σε Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία.

Δείτε τις 3 νέες επενδύσεις του τελευταίου μήνα σε αιολικά στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ypodomes.com:

  • Εγκρίθηκε νέα επένδυση ΑΠΕ για αιολικό στην Βοιωτία, μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών που έλαβε το έργο για την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 6 MW, στη θέση «ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΓΕΡΗ» του Δήμου Λεβαδέων, στο Ν. Βοιωτίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Προχωρά νέα επένδυση για αιολικά στις Σέρρες. Αναλυτικά, δόθηκε έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 36MW» το οποίο είναι θα κατασκευαστεί στη θέση «Μυτερό», Δ. Σερρών και Δ. Σιντικής, Π.Ε. Σερρών, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Με αλλαγές προχωρά νέα επένδυση ΑΠΕ σε αιολικά στη Μαγνησία, μετά την τροποποίηση της Α.Ε.Π.Ο. για το έργο με τίτλο «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Σ.Π.Η.Ε.) με ενσωματωμένη Διάταξη Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Α.Η.Ε.) που απορροφάται από το δίκτυο και των συνοδών σε αυτό έργων, συνολικής ισχύος 80 MW, στη θέση “Μαυροβούνι”, του Δ. Ρήγα Φεραίου, της Π.Ε. Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας». Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV