Connect with us

Ypodomes

Προβληθείτε τώρα στο ypodomes.com

Δημοσιεύθηκε

στις

Προβάλλετε την επιχείρησή σας στις σελίδες μας, επιλέγοντας διαφημιστικό χώρο στοχευμένα, ευέλικτα και οικονομικά!

To ypodomes.com είναι το Νο 1 ενημερωτικό portal στο ελληνικό internet για όλες τις υποδομές και τα έργα στην Ελλάδα! Τώρα έχετε πολλές επιλογές για να διαφημιστείτε εύκολα, οικονομικά και με επιτυχία στο ypodomes.com καθώς τα πακέτα μας έχουν διευρυνθεί.

 

1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ BANNER
Με νέα τιμολογιακή πολιτική, το ypodomes.com κατεβάζει τις τιμές του για όλους τους παλιούς και νέους πελάτες.

Νέες, απλές και οικονομικές χρεώσεις, που ξεκινούν από 149 ευρώ θα καλύψουν τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης σας. Μην ξεχνάτε πως οι διαδικτυακές διαφημίσεις δεν επιβαρύνονται με αγγελιόσημο, άρα είναι πολύ πιο οικονομικές.

Ζητήστε τον νέο κατάλογο με τις τιμές ανά θέση και βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει. Ο συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε τη χαμηλή τιμή με την κατάλληλη προβολή της επιχείρησης σας.

Παράλληλα εφαρμόζοντας την νέα πολιτική κάθε μήνα υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για συνδυασμένη προβολή και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτή τη φάση είναι να στείλετε ένα mail στο [email protected] ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 2118007925 και 6936855974 και να μιλήσετε μαζί μας για να δείτε τις πολύ καλές τιμές μας και να αποφασίσετε ποια προβολή επιθυμείτε.

 

2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ “AdvertoREAL”
Είναι η νέα ευέλικτη μορφή προβολής επαγγελματιών και επιχειρήσεων από το ypodomes.com, με τιμές που ξεκινούν από 79 ευρώ το μήνα. Μπορείτε εύκολα, ευέλικτα και οικονομικά, να προβάλετε στοχευμένα αυτό που πραγματικά επιθυμείτε στις σελίδες μας και να έχετε τη μέγιστη δυνατή αριθμητική προβολή. Η υπηρεσία παρέχει 3 ταυτόχρονους διαφορετικούς τρόπους προβολής:

1. Δημοσίευση στοχευμένου advertorial με ότι θέλετε να προβάλετε. Εσείς απλά μας στέλνετε τα νέα σας, κείμενα, φωτογραφίες ή άλλο υλικό σας και εμείς σας ετοιμάζουμε ένα καλογραμμένο άρθρο προβολής.

2. Προβολή του advertorial για 1 μήνα στην ενότητα ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ στην αρχική σελίδα του ypodomes.com. Εξασφαλίζετε μέγιστη προβολή στους χιλιάδες χρήστες που επισκέπτονται την αρχική μας σελίδα.

3. Προβολή του advertorial για  2 εβδομάδες με τη μορφή μικρού banner διάστασης 300Χ150 pixels στις σελίδες των ειδήσεων του ypodomes.com. Στο banner αναγράφεται μόνο τίτλος της θεματολογίας του advertorial σας (λύσεις που προσφέρετε). Με αυτό το σύγχρονο τρόπο προβολής επιτυγχάνετε μέγιστη επισκεψιμότητα στο advertorial καθώς αυτό που μετράει είναι το περιεχόμενο και η εξειδίκευσή σας, όπως προβάλλεται μέσα στο advertorial.
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ “AdvertoREAL”;
1. Παρουσιάζετε τo expertise και την εξειδίκευσή σας στον τομέα δραστηριότητάς σας, με περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει τους αναγνώστες και τους πιθανούς πελάτες σας

2. Το advertorial θα παραμείνει για πάντα online στο ypodomes.com & θα απολαμβάνετε τη συνεχή προβολή του καθώς θα διαβάζεται από τους χιλιάδες αναγνώστες του ypodomes.com αλλά και από τις μηχανές αναζήτησης

3. Μικρό κόστος για ευέλικτη προβολή κάθε φορά που έχετε κάποιο εταιρικό νέο ή νέο προϊόν

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! [email protected]

 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ YPODOMES.COM;
– Γιατί έχει το κοινό που στοχεύει η επιχείρησή σας: εταιρείες, επαγγελματίες και καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας
– Γιατί έχει μεγάλη επισκεψιμότητα: δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας
– Γιατί προσφέρουμε απλά και οικονομικά πακέτα προβολής: δε χρειάζεστε να είστε ειδικοί στη διαφήμιση στο internet, την ξέρουμε εμείς καλά και σας την προσφέρουμε με οικονομικές τιμές «κρίσης»

 

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ
– Άνδρες, ηλικίας 25-44 ετών, μέσης, ανώτερης και ανώτατης οικονομικής και κοινωνικής τάξης, που επαγγέλλονται επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις. Στοχεύουμε το ίδιο κοινό με την επιχείρησή σας! (Πηγή: στοιχεία από online έρευνα στο ypodomes.com). Η ιστοσελίδα μας στοχεύει 100% στην Β2Β (Business2Business) διαφήμιση και σας παρέχει το κοινό το οποίο αποτελείται από δυνητικούς πελάτες σας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι εταιρείες που έχουν συνεργαστεί με το ypodomes.com έχουν μακροχρόνια διαφημιστική παρουσία με κατά μέσο όρο 6 μήνες συνεχόμενης προβολής.
 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
– Το τελευταίο 12μηνο (Απρίλιος 2015-Απρίλιος 2016) το ypodomes.com είχε 1,663 εκατομμύρια επισκέπτες αυξανόμενο κατά 12,05% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (1.544.000). Επίσης είχε 13,8 εκατομμύρια προβολές σελίδων αυξανόμενο κατά 10,15% με τον μέσο αναγνώστη να διαβάζει πάνω από 7 σελίδες και να παραμένει στις σελίδες μας για πάνω από 11 λεπτά! Δουλεύουμε εμείς για να φέρουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και νέους πελάτες στην επιχείρησή σας! (Πηγή: Google Analytics 2016-alexa.com)

 
ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία marketing για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις καμπάνιες προβολής σας, προσφέροντάς σας πακέτα προβολής που είναι:
Οικονομικά: διαφημιστείτε με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές «κρίσης», χωρίς μεσολαβητές και «καπέλα»
Απλά: δε χρειάζετε να έχετε γνώσεις διαφήμισης στο internet ούτε να είστε ειδικοί στον πολύπλοκο σχεδιασμό καμπάνιας Adwords, που συχνά δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φροντίζουμε εμείς για εσάς!
Αποδοτικά: με λίγα χρήματα επιτυγχάνετε τη μέγιστη προβολή σας και την προσέλκυση νέων πελατών

 
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Με moto «πληρώνετε για ένα, παίρνετε περισσότερα», προσφέρουμε διαφήμιση με banner ad στις σελίδες του ypodomes.com & δωρεάν παροχές για την ολοκληρωμένη προβολή σας. Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής σας!

– 213-0405600 / 6936-855974

[email protected]

 

 

 

 

Advertisement
Advertisement

Facebook

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα