Κατερίνα
Παναγέα

Δείτε τις 9 νέες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά του τελευταίου μήνα, σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το ypodomes.com:

 • Εγκρίθηκε νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, δόθηκε έγκριση περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) για την εγκατάσταση και λειτουργία του Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 49,918MW στη θέση «ΖΑΡΚΟ», σε εκτάσεις συνολικού εμβαδού 135.286,98τ.μ. στην Δ.Ε. Φαρκαδόνας του Δήμου Φαρκαδόνας, της Π.Ε. Τρικάλων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Προχωρά νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στη Φλώρινα, μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών για το έργο «Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 20,00 MW στη θέση ‘Σωτήρας’ Δ.Ε. Αμυνταίου, Δήμου Αμυνταίου, Π.Ε. Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Υπεγράφη η σύμβαση για δύο νέα φωτοβολταϊκά πάρκα στα Χανιά. Αναλυτικά, υπεγράφη στην Κάντανο Χανίων, η σύμβαση του Υποέργου 2 με τίτλο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία δύο Φωτοβολταϊκών Πάρκων 235 Kw Έκαστο, για Εικονικό Ενεργειακό Συμψηφισμό των Καταναλώσεων των Αντλιοστασίων της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου» της Πράξης «Παρεμβάσεις και Δράσεις Βελτίωσης της Διαχείρισης Ενέργειας και Αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις Υποδομές Διαχείρισης Υδάτων και Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου». Δείτε λεπτομέρειες για τα έργα εδώ.
 • Εγκρίθηκε επένδυση ΑΠΕ για νέο φωτοβολταϊκό στη Μαγνησία. Εκτενέστερα, ανακοινώθηκε η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) που αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 153,846MW, στη θέση “Στρεβάδια”, της Δ.Ε. Αλμυρού, του Δ. Αλμυρού της Π.Ε. Μαγνησίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Προχωρά νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στη Λάρισα, καθώς εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 39.922MW, στη θέση “Βυθά” της Δ.Ε. Τυρνάβου, του Δ. Τυρνάβου, της Π.Ε. Λάρισας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Εγκρίθηκε επένδυση για νέο φωτοβολταϊκό στη Λάρισα. Αναλυτικά, έλαβε έγκριση περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών το έργο για την εγκατάσταση και λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 199MW, Υποσταθμού Ανύψωσης Τάσης (Υ/Σ:33/150kV) & Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ:150/400kV), στη θέση “Αγ. Νικόλαος – Κορυφή”, της Δ.Ε. Κραννώνος, του Δ. Κιλελέρ, της Π.Ε. Λάρισας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Προχωρά επένδυση ΑΠΕ για νέο φωτοβολταϊκό στη Φθιώτιδα, αφού δόθηκε έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εγκαταστημένης ισχύος 54,98 MW, στη θέση «Πουρνάρι» του Δήμου Δομοκού, στο Ν. Φθιώτιδας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.
 • Τέλος, δρομολογείται νέα επένδυση για φωτοβολταϊκά στη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα, έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών έλαβε το έργο για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εγκαταστημένης ισχύος 56,38 MW στη θέση «ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ – ΜΠΟΥΓΑΖΙ» του Δήμου Δομοκού στο Ν. Φθιώτιδας. Δείτε λεπτομέρειες για το έργο εδώ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

 • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
 • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
 • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV