Connect with us

SPECIAL EDITIONS

Passion For Safety: Δέσμη ενεργειών της TÜV HELLAS για την προστασία από τον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σειρά από ενέργειες, που αφορούν τόσο το προσωπικό όσο και τους συνεργάτες της εταιρείας προχώρησε TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα που φέρνει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Φορέας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορωνοϊό (Covid-19) και συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και της ελληνικής πολιτείας.

Παράλληλα, στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία, επιδεικνύει  εταιρική υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες, στους συνανθρώπους και στους πελάτες.

Ακολουθώντας πάντα τη βασική αρχή “Passion For Safety” η εταιρεία ενημερώνει συνεχώς μέσω εσωτερικών και υπηρεσιακών σημειωμάτων, όλα τα Στελέχη και τους Επιθεωρητές για τις εξελίξεις και βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.

Όλη η ομάδα διοικητικής υποστήριξης εργάζεται εξ αποστάσεως ενώ τα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ιωάννινα, λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Σεβόμενοι ταυτόχρονα τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της, οι εργαζόμενοι είναι διαθέσιμοι να τους εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή και να καλύψουμε τις ανάγκες τους, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Advertisement

Μεταξύ άλλων, η επικοινωνία με τους συνεργάτες μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω Skype, Linkedin, Facebook, Instagram και πλήθους άλλων μέσων ψηφιακής επικοινωνίας.

Ως Ηγέτης Φορέας, διενεργεί απομακρυσμένες επιθεωρήσεις (remote audits) εφόσον οι εταιρείες αποδεδειγμένα δεν δύναται να πραγματοποιήσουν επιθεώρηση λόγω των επιπτώσεων από τον Covid-19 και όπου επιτρέπεται από εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://bit.ly/2whSFGg

Επιπλέον, όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί -και μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος- μπορούν να υλοποιούνται και εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning).

Περισσότερες πληροφορίες για την εξ αποστάσεως πραγματοποίηση των σεμιναρίων είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2WqA9pQ

Αξίζει να σημειωθεί ότι θέλοντας να συμβάλλει θετικά στη διερεύνηση του νέου τοπίου που διαμορφώνεται για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, αξιοποιεί την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των Εισηγητών της και  πραγματοποιεί, χωρίς κόστος, ανοικτές, δίωρες εξ αποστάσεως (e-learning) ενημερώσεις σεμιναριακού χαρακτήρα σε θεματολογία σχετική με το Risk & Crisis Management.

Ο κ. ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD) και Executive Vice President Process Technology TÜV NORD Industrial Services, τόνισε σχετικά:

«Ως Φορέας Πιστοποίησης, εγγυόμαστε ότι θα παραμείνουμε αρωγοί σε όλους τους συνεργάτες μας προκειμένου να τους διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό και όσο διαρκεί η ιδιαίτερη αυτή συγκυρία.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε όλους τους χώρους εργασίας του Οργανισμού μας.

Advertisement

Με βασική αρχή «Passion for Safety» συμβάλλουμε στην εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της επιδημίας και συνεχίζουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας».

Advertisement

Facebook

Advertisement

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα