Νίκος
Καραγιάννης

Στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της τοπικής κοινωνίας του Νέου Ψυχικού προχωρά η ΚΤΥΠ ΑΕ με την παραχώρηση τμήματος ακινήτου ιδιοκτησίας της στο ΟΤ 150 του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, για ήπιες χρήσεις αθλητισμού. Η παραχώρηση ισχύει για 25 έτη.

Για την εξέλιξη αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Στέλλα Πολίτου ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019, την επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού”, οι οποίοι είχαν ζητήσει συνάντηση-ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο έχουν επιδείξει εξ αρχής ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς θα επιλύσει ένα κρίσιμο πρόβλημα της περιοχής η οποία στερείται χώρων για την κάλυψη βασικών αθλητικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας και νεολαίας. .

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος η επικεφαλής της παράταξης και δημοτική σύμβουλος, Νάντια Σουμπασάκη, η δημοτική σύμβουλος Χάρις Συμεωνίδου και τα μέλη της παράταξης Σπύρος Αυλωνίτης, Γιάννης Καραγιάννης, Αθανασία Κατσιγιάννη, Λένα Ματθαίου-Κελαντωνάκη, Δημήτρης Μαρούδας, Μαρία Σταματοπούλου και Γιώργος Σαβρανάκης.

Για το ίδιο ζήτημα, ακολούθησε την ίδια ημέρα, συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου με τον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελή Ξυριδάκη κατά την οποία συζητήθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες της παραχώρησης του ακινήτου.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV