Newsroom

Η Emirates συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με την flydubai, προκειμένου να παρέχουν από κοινού ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών στους πελάτες τους, σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω ασφαλών πτήσεων ανταπόκρισης στο Ντουμπάι.

Προορισμοί

Σε συνέχεια της σταδιακής επανεκκίνησης των επιβατικών πτήσεων σε παγκόσμιους προορισμούς, οι δύο αεροπορικές εταιρείες με έδρα το Ντουμπάι, ενεργοποιούν την επιτυχημένη στρατηγική τους συνεργασία, προσφέροντας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, ευκολία και ευελιξία. Έχοντας πλέον πτήσεις με κοινούς κωδικούς, οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδεύουν σε περισσότερους από 100 προορισμούς. Μερικοί από τους πιο περιζήτητους προορισμούς που επιλέγουν οι πελάτες της Emirates, μέσα από αυτή τη συνεργασία είναι:

– το Βελιγράδι,
– το Βουκουρέστι,
– το Κίεβο,
– η Σόφια,
– και η Ζανζιβάρη

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν για ακόμη μια φορά να επωφεληθούν από τις συμπληρωματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των δύο εταιρειών. Με ένα εισιτήριο οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ένα βελτιωμένο δίκτυο προορισμών, με ένα ενοποιημένο πρόγραμμα ανταμοιβής, απολαμβάνοντας μια ασφαλή, ομαλή και χωρίς άγχος εμπειρία μετακίνησης μέσω του Ντουμπάι και πραγματοποιώντας μία μόνο φορά check-in μέχρι τον τελικό προορισμό τους. Στόχος των επόμενων μηνών μέσα από αυτή την πετυχημένη συνεργασία, που ξεκίνησε το 2017, είναι να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο το κοινό μας δίκτυο, με ακόμα περισσότερους μοναδικούς προορισμούς για τους πελάτες μας.»

Ο Hamad Obaidalla, Διευθύνων Σύμβουλος της flydubai, δήλωσε:

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ζήτηση για ταξίδια θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερες χώρες αρχίζουν σταδιακά να άρουν τους περιορισμούς στα διεθνή ταξίδια. Το Ντουμπάι έχει θέσει σε εφαρμογή ισχυρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, τα οποία ενθαρρύνουν τους επιβάτες να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και για αναψυχή. Από την πλευρά μας, παραμένουμε ευέλικτοι με σκοπό τη μεγιστοποίηση της χρήσης του στόλου μας, υποστηρίζοντας τις κυβερνητικές προσπάθειες για τη διεξαγωγή πτήσεων επαναπατρισμού και αυξάνοντας τις υπηρεσίες φορτίων. Η συνεργασία μας με την Emirates θα συνεχίσει να διευκολύνει την ομαλότερη ροή των επιβατών και των πτήσεων cargo, στα συνδυασμένα δίκτυά μας».

Προστασία κατά του Κορωνοϊού

Η Emirates και η flydubai θα προσφέρουν συμπληρωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, διατηρώντας παράλληλα ως μέγιστη προτεραιότητά τους, την υγεία και την ασφάλεια των πελατών τους. Τόσο η Emirates όσο και η flydubai έχουν εφαρμόσει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση του COVID-19, σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης απολύμανσης όλων των σημείων επαφής και των προηγμένων φίλτρων HEPA, που είναι τοποθετημένα στις καμπίνες των αεροσκαφών για την εξάλειψη της σκόνης, των αλλεργιογόνων και τυχόν μικροβίων από τον αέρα της καμπίνας.

Η Συνεργασία των εταιριών

Η συνεργασία των δύο αεροπορικών ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 και έλαβε μια εντυπωσιακά θετική ανταπόκριση από τους πελάτες που μπόρεσαν να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα, τις διευρυμένες επιλογές και μια πιο ομαλή εμπειρία ανταπόκρισης στο Ντουμπάι. Κατά τα δύο πρώτα χρόνια της συνεργασίας, πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες εκμεταλλεύτηκαν τις ασυναγώνιστες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ πόλεων.

Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2018, η flydubai υιοθέτησε το πρόγραμμα πιστότητας “Emirates Skywards’’, επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να κερδίζουν περισσότερα Μίλια Skywards και Μίλια Αναβάθμισης, κερδίζοντας γρηγορότερα τις ανταμοιβές τους και απολαμβάνοντας περισσότερα προνόμια.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV