Connect with us

SPECIAL EDITIONS

[ΝΕΟ] Εκδόθηκαν οι Κατάλογοι Μεγάλων Έργων Ιανουαρίου 2020. Αποκτήστε τους online!

Avatar

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατάλογοι Μεγάλων Έργων 2020

Tα μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν σημαντικές ευκαιρίες για πωλήσεις και συνεργασίες.

Ευκαιρίες δεν αποτελούν μόνο τα μεγάλα δημόσια έργα αλλά και πολλά περισσότερα μικρότερα έργα όπως αξιοποίηση ακινήτων και ξενοδοχεία.

Οι ανταγωνιστές σας ήδη μιλάνε με νέους πελάτες από τον τεχνικό – κατασκευαστικό κλάδο. Εσείς θα κάτσετε με σταυρωμένα τα χέρια; Πάρτε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στα χέρια σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ;
Ένας πρακτικός διπλός οδηγός σε μορφή e-book (pdf) με όλες τις τεχνικές και οικονομικές λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζετε για κάθε ένα από τα μεγάλα -υπό κατασκευή και σε δημοπράτηση / προετοιμασία- μεγάλα έργα, δημόσια και ιδιωτικά, σε όλη την Ελλάδα. Περιέχει επικαιροποιημένες πληροφορίες έως και το Δεκέμβριο 2019.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;
Περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά e-books:
– τον Κατάλογο με τα Μεγάλα Υπό Κατασκευή Έργα
– τον Κατάλογο με τα Μεγάλα Σε Δημοπράτηση / Προετοιμασία Έργα

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ;
– Έργα με οικονομικό αντικείμενο άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ
– Δημόσια και ιδιωτικά
– Υφιστάμενα (υπό κατασκευή) και μελλοντικά (υπό δημοπράτηση / σε προετοιμασία)
– Σε όλη την Ελλάδα (και τις 13 Περιφέρειες)

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ;

– Μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομών
Αυτοκινητόδρομοι
Έργα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό – Τραμ)
Σιδηροδρομικά
Οδικά
Αστικά έργα υποδομών
Κτιριακά
Έργα αποχέτευσης
Έργα διαχείρισης απορριμμάτων
Ενεργειακά
Λιμενικά
Αεροδρόμια
Φράγματα
Ύδρευση – Άρδευση
– Ιδιωτικά έργα επενδύσεων
Ξενοδοχειακά – Τουριστικά
Real estate – Αξιοποίηση ακινήτων

ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ;
– Ταυτότητα έργου: συνοπτική περιγραφή του έργου (αναθέτουσα αρχή ή φορέας, ανάδοχος, οικονομικό αντικείμενο, διάρκεια έργου)
– Φυσικό αντικείμενο: περιγραφή του αντικειμένου του έργου
– Info: επιπλέον πληροφορίες που ενδιαφέρουν

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ;
Οι Κατάλογοι περιλαμβάνουν επιπλέον πίνακες στους οποίους μπορείτε να δείτε συνοπτικά, με μια ματιά, τα έργα ανά
– κατηγορία
– έτος ολοκλήρωσης
– κόστος υλοποίησης

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ;
Με τους Καταλόγους εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα στο business development για την εύρεση νέων πελατών και συνεργασιών. Μπορείτε να βρείτε την πληροφόρηση που χρειάζεστε, εύκολα, γρήγορα, έγκυρα και πάντα επικαιροποιημένα.

Οι Κατάλογοι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία δουλειάς για εσάς και τους συναδέλφους σας! Από το  CEO / Γενικό Διευθυντή έως το Τμήμα Πωλήσεων και το marketing.

Οι ανταγωνιστές σας κάνουν ήδη δουλειές με τους Καταλόγους. Μη μένετε πίσω!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ;
Οι επικαιροποιημένοι Κατάλογοι του Ιανουαρίου κοστίζουν 112€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%).

Το value-for-money Συνδρομητικό Πακέτο Καταλόγων 2020 κοστίζει μόλις 149€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%) και περιλαμβάνει την αγορά και των 4 επικαιροποιημένων Εκδόσεων των Καταλόγων για όλο το 2020 (Ιανουάριος – παρούσα έκδοση, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος 2020), κερδίζοντας έκπτωση 66% σε σχέση με τη μεμονωμένη αγορά τους κάθε 3 μήνες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ;
Online μέσα από το νέο μας e-shop
με Τραπεζική Κατάθεση: ολοκληρώνετε την παραγγελία online και τα αρχεία σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά με την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας.
μέσω PayPal: η αγορά ολοκληρώνεται 100% ηλεκτρονικά. Πραγματοποιείται την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του PayPal και σας αποστέλλονται αυτόματα μέσω email τα αρχεία των Καταλόγων.


Κατάλογοι Μεγάλων Έργων 2020

image_print

SPECIAL EDITIONS

Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο η κατασκευαστική έκθεση “bauma CTT RUSSIA 2020”

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, bauma CTT RUSSIA 2020

Τη μετάθεση διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, bauma CTT RUSSIA 2020, στις 08.-11.09.2020, στο Crocus Expo της Μόσχας, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, προκειμένου να υποστηρίξει, για τον Σεπτέμβριο, πλέον, τη διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής στην bauma CTT RUSSIA 2020.

Κατά αυτόν τον τρόπο και στο πλαίσιο των δράσεων επιχειρηματικής δικτύωσης, που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο, συμβάλλει στη στήριξη της ελληνικής και της κυπριακής οικονομίας, έχοντας ως στόχο την ένταση της εξωστρέφειας των δύο εθνικών επιχειρηματικών κοινοτήτων.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή της στην έκθεση bauma CTT RUSSIA 2020 και στην Επιχειρηματική αποστολή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://bauma-ctt.ru/en/.

image_print
συνέχεια ανάγνωσης

SPECIAL EDITIONS

Σεμινάριο για τα μέσα προστασίας σε χώρους υγείας από TÜV HELLAS και 3M

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Νοσοκόμα

Ένα ξεχωριστό και εξαιρετικά επίκαιρο σεμινάριο με θέμα «Μέσα Ατομικής Προστασίας σε χώρους υγείας την εποχή της πανδημίας» πραγματοποιούν από κοινού η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και η 3Μ.

ΕΟι δύο εταιρείες, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τόσο την ιατρική κοινότητα όσο και τις επιχειρήσεις αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, θα καλύψει τις παρακάτω ενότητες:

– Επιλογή των κατάλληλων μέσων προστασίας αναπνοής , δέρματος και ματιών.

– Πιστοποιήσεις, σήμανση, εναρμόνιση. Ποια η διαφορά χειρουργικής μάσκας και μάσκας προστασίας; Τι σημαίνει n95 & ffp2;

– Ορθή χρήση, τρόπος εφαρμογής, επαναχρησιμοποίηση και απολύμανση εξοπλισμού.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 10 Απριλίου κατά τις ώρες: 14:00- 16:00. Το συμβολικό κόστος των 25 € ανά συμμετοχή, θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για την κάλυψη των αναγκών των επιπλέον κλινών για την αντιμετώπιση περιστατικών covid-19 της ΜΕΘ Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: https://bit.ly/2JKJjpP

Ο κ. Γιάννης Οικονομίδης, Διευθυντής Πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε:

«O Φορέας μας μαζί με την 3M επέλεξε να συνδυάσει  την ενημέρωση της αγοράς  με το πολύ ενδιαφέρον, σύντομο, αλλά ιδιαίτερα συνεκτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «επιλογή των κατάλληλων μέσων προστασίας την εποχή της πανδημίας  του COVID-19» και ταυτόχρονα να αναδείξει, για άλλη μια φορά, το υψηλό επίπεδο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης,  μια πρακτική  που διαρκώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιχειρησιακών της επιλογών».

Ο κ. Θεόφιλος Κουρούνης, Εισηγητής του εν λόγω σεμιναρίου από το Τμήμα Μέσων Ατομικής Προστασίας της 3Μ, ανέφερε:

«Στην εποχή της πανδημίας, υγιείς εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας είναι η προϋπόθεση και για την δική μας υγεία. Συμμετέχουμε με ιδιαίτερη χαρά σε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία της TÜV HELLAS (TÜV NORD), για να βοήσουμε όλους τους στρατιώτες του σύγχρονου πολέμου να έχουν την προστασία που χρειάζονται και  αξίζουν.

Στη σημερινή συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμηθούμε ότι δεν αρκεί να βρούμε ένα καλό ΜΑΠ αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε και σωστά συνεχώς. Η 3M παγκοσμίως διπλασίασε την παραγωγή της σε μάσκες προστασίας μιας χρήσης και θα διαθέτει το 90% της παραγωγής της σε δομές υγείας σε όλο τον κόσμο, ώσπου να αφήσουμε πίσω μας τον εφιάλτη»

Σημειώνεται πως όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD) υλοποιούνται και εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning).

image_print
συνέχεια ανάγνωσης

SPECIAL EDITIONS

Ξεκίνησε το ηλεκτρονικό παρατηρητήριο του ΤΕΕ για την κρίση του κορωνοϊού

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΤΕΕ

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό παρατηρητήριο του ΤΕΕ για την καταγραφή προβλημάτων μηχανικών και τεχνικών εταιρειών από την κρίση του κορωνοϊού.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποφάσισε το ΤΕΕ να δημιουργήσει ηλεκτρονικό παρατηρητήριο καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, ανοιχτό στα μέλη του ΤΕΕ, όπου οι μηχανικοί μέλη του – αλλά και οι εγγεγραμμένοι τεχνολόγοι και τεχνικές εταιρείες –  θα μπορούν να καταγράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους σε ειδικά ζητήματα, ώστε το ΤΕΕ να έχει κατά τον δυνατόν «ζωντανή» καταγραφή και μετά από επεξεργασία να προωθεί προτάσεις προς τις αρμόδιες αρχές.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

«Τόσο προσωπικά, όσο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι υπηρεσίες του ΤΕΕ, βρισκόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες σε διαρκή επικοινωνία με τους μηχανικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Καταθέσαμε ήδη πολλές προτάσεις, εγκαίρως, για να αναλάβει η Πολιτεία πρωτοβουλίες επίλυσης δεκάδων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κρίση του κορωνοϊού.

Ήδη η νομική υποστήριξη του ΤΕΕ έχει κατακλυστεί από ερωτήσεις μελών και δίνει όσες απαντήσεις μπορεί, με βάση τη νομοθεσία και τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το κράτος. Η πολιτεία όμως πρέπει να τρέξει περισσότερο. Θα βοηθήσουμε μέσα από την ηλεκτρονική καταγραφή που ξεκινήσαμε.

Τα προβλήματα που θα αναφέρουν οι μηχανικοί και οι τεχνικές εταιρείες, θα κωδικοποιούνται και θα μεταφέρονται στους αρμόδιους Υπουργούς, Γενικούς γραμματείς και υπηρεσίες του Δημοσίου, προκειμένου να επιλυθούν, αναλόγως της σοβαρότητας και των επιπτώσεων που έχουν.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συνομιλήσουμε προσωπικά και με τα 110 χιλιάδες μέλη του ΤΕΕ οπότε η ηλεκτρονική αυτή καταγραφή διευκολύνει όλους για να φτάσει πιο γρήγορα το μήνυμα εκεί που πρέπει.»

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΤΕΕ από εδώ.

Ο ενδιαφερόμενος, αφού καταχωρήσει τα στοιχεία του, επιλέγει το πεδίο δραστηριότητάς του (Δημόσια Έργα, Ιδιωτικά Έργα, Άλλο), την κατηγορία του προβλήματος που αναφέρει, σχολιάζει ή προτείνει λύση (Ασφαλιστικές Εισφορές, Φορολογικές Υποχρεώσεις, Θέματα Ρευστότητας, Μετακινήσεις, Άλλο) και καταγράφει το μήνυμά του και μετά την καταχώρηση λαμβάνει online μήνυμα επιβεβαίωσης.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση απορρήτου, διατηρούνται από το ΤΕΕ μόνο για την περίοδο της κρίσης και τυχόν διαβίβαση των προβλημάτων – αιτημάτων – προτάσεων σε κρατικούς φορείς θα γίνει χωρίς τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.

image_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα