Νίκος
Καραγιάννης

Mε περίπτερο συμμετέχει στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών η Interklark. Η Interklark, η οποία εμπορεύεται ανταλλακτικά περονοφόρων, θα φιλοξενείται στο περίπτερο 15.

Σημειώνεται ότι το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet).

Η 1η ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στις Υποδομές και η 2η στις Μεταφορές. Για την παρακολούθησή του, παρακαλείσθε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή.

Σχετικά με την Interklark

H Interklark είναι η μεγαλύτερη εμπορική εταιρεία ανταλλακτικών περονοφόρων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι βασικός προμηθευτής τοπικών και διεθνών εταιρειών, προσφέροντας ευρύτατες επιλογές ανταλλακτικών.

Η Interklark ιδρύθηκε το 1999 και γρήγορα απέκτησε τη φήμη ενός εξειδικευμένου κέντρου για τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά περονοφόρων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η αποθήκη της λειτουργεί, χρησιμοποιώντας ένα τεχνολογικά σύγχρονο σύστημα διαχείρισης.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εμβαδού 12.000 μ2, εσωκλείουν την αποθήκη της εταιρείας, χωρητικότητας 2680 μ2 ραφιών picking και 312 παλετοθέσεων. Η αποθήκη σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 2001, ειδικά για να παρέχει υψηλής τάξεως υποστήριξη στα ποικίλα προϊόντα του κλάδου των ανταλλακτικών.

Η Interklark παραμένει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ανταλλακτικών περονοφόρων στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων, με συνεχείς επενδύσεις ανάπτυξης.

Η Ιnterklark είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ΕΒΕΘ, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ΣΒΒΕ, καθώς και μέλος του Hellenic Maintenance Society HMS.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV