Νίκος
Καραγιάννης

Χωρίς καθυστερήσεις προχωρά το μεγάλο project για την επένδυση στο Ελληνικό ενώ σε καλούς ρυθμούς προχωρούν και οι πωλήσεις ακινήτων, σύμφωνα με ενημέρωση της Lamda Development σε αναλυτές.

Αναφορικά με τα έργα, το 2024 θα προχωρήσει το project Little Athens στην δυτική πλευρά του ακινήτου (στα σύνορα με τον Δήμο Αλίμου) όπου εκεί θα βγουν στην αγορά περίπου 200 κατοικίες στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το πιο χαρακτηριστικό κτίριο στο Little Athens είναι το Park Rise που με 13 ορόφους και συνολικό ύψος 50 μέτρα θα είναι ένα μικρό τοπόσημο στην περιοχή. Από το περασμένο καλοκαίρι βγήκαν στην αγορά 33 διαμερίσματα εκ των οποίων έχουν δοθεί προκαταβολές 3 εκατ. ευρώ ήδη για τα 21 από αυτά.

Στην παραθαλάσσια περιοχή με τις βίλες βγήκαν οι οικοδομικές άδειες σε σύνολο τριών οικοπέδων ενώ άλλα 10 οικόπεδα είναι σε διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Για το Riviera Tower σημειώθηκε πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φανεί το ισόγειο του ουρανοξύστη και το 2024 θα είναι πλέον ορατή η πρόσθεση ορόφων.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV