Νίκος
Καραγιάννης

Στην υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης βλαβών από σεισμούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου Κεφαλονιάς, προχώρησε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης.

Το έργο έχει συμβατικό προϋπολογισμό 672.731,82 ευρώ και θα εκτελεστεί από την κατασκευαστική εταιρεία «ΔΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ», με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης ενός έτους. Παράλληλα, η ΚΤΥΠ ΑΕ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπογράψει συμβάσεις και για αντίστοιχα έργα στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ληξουρίου, προϋπολογισμού 1.295.000 ευρώ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, προϋπολογισμού 1.185.000 ευρώ και στο Νηπιαγωγείο Λακήθρας Κεφαλονιάς, προϋπολογισμού 112.406 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η ΚΤΥΠ ΑΕ ανέλαβε την ευθύνη για την εκπόνηση των μελετών, την εξεύρεση χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ και την διενέργεια των διαγωνισμών στο τέλος του 2017. Η ΚΤΥΠ ΑΕ ολοκλήρωσε σε τάχιστο χρόνο τις απαραίτητες διαδικασίες και δεν ευθύνεται για τις όποιες καθυστερήσεις προέκυψαν και οι οποίες αποδίδονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV