Κρήτη: Πάμε για μεγαλύτερες απορροφήσεις κονδυλίων το 2013

Στ. Αρναουτάκης :  Η Περιφέρεια Κρήτης έπιασε τους στόχους το 2012 θα πάμε ακόμα καλύτερα σε απορροφήσεις κονδυλίων το 2013

Την εκτίμησή του ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά στην απορροφητικότητα κονδυλίων για έργα στην Κρήτη απ΄ ότι το 2012, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας – παρουσία εκπροσώπων φορέων – σε προϊσταμένους και σε υπαλλήλους της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

‘’ Το 2012 πιάσαμε τους στόχους μας ως Περιφέρεια. Εκτιμούμε ότι το 2013  θα πάμε ακόμα καλύτερα με την ολοκλήρωση σημαντικών έργων και προετοιμαζόμαστε για τη νέα προγραμματική περίοδο, για την ένταξη νέων έργων ‘’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Με σωστή οργάνωση, συνεργασία και στοχευμένες δράσεις – όπως είπε – θα πετύχουμε παρά τα οποία προβλήματα του αυτοδιοικητικού θεσμού, παρακρατήσεις πόρων, έλλειψη προσωπικού κ.α., ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία, τη στήριξη του έργου της Περιφέρειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης ευρισκόμενος στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είχε συναντήσεις  με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Καστρινάκη, τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών και στη συνέχεια παρόντων και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερονήσου κ.κ. Νεκταρίου, του Δημάρχου Αγ.Νικολάου Δημ. Κουνενάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων Μ. Κλώντζα και Γ.Γουλιδάκη, του π.προέδρου Κρητών Μόντρεαλ Μ.Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου των υπαλλήλων και ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.