Νίκος
Καραγιάννης

Τα κοπίδια υδραυλικών σφυριών της Epiroc, είναι υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και παρέχουν βέλτιστη αντοχή. Είναι η σωστή επιλογή εργαλείων, έτσι ώστε ο πελάτης να προστατέψει και να επενδύσει τον εξοπλισμό του, να συμβάλλει στο χαμηλό κόστος εργασιών και στην αυξημένη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

Τα κοπίδια διασφαλίζουν επίσης το υψηλό επίπεδο ποιότητας της Epiroc, είναι αξιόπιστα και εγγυώνται τη βέλτιστη αντοχή.  Η προηγμένη θερμική επεξεργασία τους και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος καθορίζουν τη μέγιστη ανθεκτικότητα όλων των εργαλείων μας.

Τα κοπίδια υδραυλικών σφυριών έχουν τρεις κύριες λειτουργίες:

• Μεταφέρουν «όλη» την ενέργεια κρούσης από το έμβολο στο βράχο, επιτυγχάνοντας την μέγιστη απόδοση
• Εχουν υψηλή αντοχή στη φθορά ώστε να διατηρείται το κόστος λειτουργίας του σφυριού σε χαμηλά επίπεδα
• Συμβάλλουν στην αποφυγή ζημιών στα κύρια εξαρτήματα του υδραυλικού σφυριού.

Το σωστό εργαλείο για τη σωστή δουλειά.

Τα εργαλεία της Epiroc ClassicLine είναι η βασική επιλογή για όλα τα είδη εφαρμογών, με εξαιρετική αναλογία επίδοσης της κρούσης ανά βάρος.
Οι διαστάσεις, οι ιδιότητες του υλικού και η γεωμετρία των εργαλείων της σειράς ClassicLine έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αξιοπιστία, τη φθορά, την απόδοση και την παραγωγικότητα.

Επιπλέον, η ευρεία γκάμα των σχημάτων τους επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει το βέλτιστο εργαλείο για κάθε εφαρμογή.

Το ProLine είναι η νέα υπερσύγχρονη γκάμα κοπιδιών για τα σφυριά της Epiroc.

Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός πρώτων υλών με υψηλή περιεκτικότητα σε νικέλιο και μια ειδική διαδικασία σκλήρυνσης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στα εργαλεία να αντιστέκονται σε υψηλές εξωτερικές δυνάμεις και φθορά, ιδιαίτερα υπό σκληρές και αποξεστκές συνθήκες βράχου.

Μια ειδικά σχεδιασμένη άκρη βοηθά στην απομάκρυνση της σκόνης από την περιοχή κρούσης, επιτρέποντας την ταχύτερη επανατοποθέτηση του εργαλείου και τη μείωση του χαλαρού βράχου στην περιοχή κρούσης.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV