Newsroom

Η STIRIXIS Group προέβη σε ολική ανακαίνιση εργασιακού χώρου της GEMMA στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία στους Θρακομακεδόνες. Η GEMMA, ιδρυθείσα το 1981, ξεκίνησε να τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με ποιοτικά εφόδια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές, όπως λιπάσματα, βολβούς, σπόρους και αλλά γεωργικά υλικά.

Η STIRIXIS Group, σεβόμενη το όραμα και την ταυτότητα της εταιρίας, υιοθέτησε ολιστική προσέγγιση με τελικό στόχο την επιτυχή παράδοση τού χώρου, εντός χρονικού και οικονομικού πλαισίου. Μάλιστα, το κτίριο αποτέλεσε ένα πολύ ιδιαίτερο εγχείρημα, καθώς η ανάγκη της GEMMA αφορούσε στην αρμονική συνύπαρξη όλων των διαφορετικών τμημάτων της εντός του ιδίου κτιρίου.

Το αποτέλεσμα περιλάμβανε την ολική στρατηγική ανακατανομή των γραφείων, των αποθηκών αλλά και τού χώρου λιανικής, με την συνεχή αδιάλειπτη λειτουργία των γραφείων να καθιστούν το έργο ιδιαίτερα απαιτητικό. Τελικώς, το κτίριο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, όσο και η αναγκαία ιδιωτικότητα του προσωπικού της εταιρίας.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός κατάφερε να δώσει ένα πιο σύγχρονο «προφίλ» στην GEMMA. Η επιλογή σε υλικά και χρώματα, σε συνδυασμό με τον λειτουργικό σχεδιασμό και τη νέα ταυτότητα της εταιρίας μετέτρεψαν το κτίριο σε ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο που αποπνέει ηρεμία και επαγγελματισμό σε όσους φιλοξενεί.

Ο Διευθυντής Λειτουργιών της GEMMA, Σταμάτης Μέλλος, αναφέρει: “Μπορώ να πω, πως η STIRIXIS Group έκανε καταπληκτική δουλειά ως προς τον σχεδιασμό των κεντρικών γραφείων μας στην Αθήνα. Μέρος της απαιτητικότητας τού έργου ήταν το γεγονός πως οι εργασίες έπρεπε να ολοκληρωθούν εντός 2 μηνών, ενώ η λειτουργία της εταιρίας δεν διακόπηκε καθόλου. Τελικά το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, με την STIRIXIS να είναι πάντα δίπλα μας, αντιλαμβάνοντας πλήρως τις ανάγκες και τα προβλήματα μας. Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα να πει παρά μόνο θετικά σχόλια – είμαστε πραγματικά τυχεροί που σας βρήκαμε και μας βοηθήσατε σ’ αυτό το έργο! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο αποτέλεσμα που μας παραδώσατε!”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: “Η εταιρεία μας υποστήριξε για άλλη μια φορά στο σύνολό της ένα έργο σύγχρονων γραφειακών χώρων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η πίεση τού χρόνου και η αδιάλειπτη λειτουργία των γραφείων της Gemma, παράλληλα με την κατασκευή, κατέστησε το έργο ιδιαίτερα απαιτητικό, ωστόσο με συνεχή επικοινωνία και εξαίρετη συνεργασία, το αποτέλεσμα στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Βασισμένοι στη στρατηγική και τον τρόπο λειτουργίας της Gemma, διασφαλίσαμε τόσο την αρμονία και εμπειρία των επισκεπτών, όσο και την αναβάθμιση του χώρου εργασίας με βάση όλες τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, από το βιοφιλικό σχεδιασμό έως τις προϋποθέσεις αύξησης της παραγωγικότητας και ευζωίας των εργαζομένων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της GEMMA για την εμπιστοσύνη και συνεργασία τους και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!”

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV