Νίκος
Καραγιάννης

Η με έδρα την Ελλάδα, τεχνική εταιρεία συμβούλων ΣΑΛΦΩ και Συνεργάτες έχει επιβεβαιώσει ότι είναι ένας από τους χρυσούς χορηγούς της Construction Week: Leaders in Construction KSA Awards 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη από τον κατασκευαστικό κλάδο της χώρας για να γιορτάσουν τα επιτεύγματα της σύγχρονης μηχανικής και επιτυχίας στην Σαουδική Αραβία.

Ο εορταστός των καλύτερων κατασκευαστικών projects της χώρας αυτής θα πραγματοποιηθεί στο Leaders in Construction KSA Roundtable 2019.

Tο Leaders in Construction KSA Awards 2019 έχει ως χρυσούς χορηγούς τις κάτωθι εταιρείες: Parsons, Arabian Construction Co (ACC), C&P Contracting, and Salfo.

Ασημένοι Χορηγοί είναι οι: Khatib & Alami, and Al Tamimi & Co; Category Sponsor, Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και χορηγοί οι: Reed Smith, HFW.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε τα βραβεία και το rountable ή να εξερευνήσετε τις αρκετές και διαφορετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] και το [email protected].

Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV