Νίκος
Καραγιάννης

Σε μια μεγάλη αναβάθμιση του Έλληνα επικεφαλής της Hill στην Ελλάδα αποφάσισε η Hill International. Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής αμερικανικής εταιρείας, ο Μανώλης Σιγάλας πλέον κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Hill International για ολόκληρη την Ευρώπη. Η προηγούμενη θέση του κ.Σιγάλα ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος και Αλβανία).

Πλέον ο Έλληνας CEO θα έχει ως πεδίο ευθύνης τα έργα, την απόδοση και την κερδοφορία της Hill για όλη την Ευρώπη. Ενδεικτικά θα έχει πλέον υπό την ευθύνη του χώρες όπως η Ελεβετία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Τουρκία και φυσικά οι χώρες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αντίστοιχα τη θέση του προέδρου της Hill International Middle East για την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, καταλαμβάνει ο Waleed Abdel-Fattah.

Ο κ.Σιγάλας αποτελεί στέλεχος της Hill από το 2005 και έκτοτε έχει φέρει εις πέρας σημαντικά projects συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο. Αναβαθμίστηκε σε Διευθύνοντα Σύμβουλο Νότιας Ευρώπης το 2018 οδηγώντας την εταιρεία του σε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες.

Στην Ελλάδα η Hill International μόνη της ή σε σχήμα με άλλες εταιρείες έχει αναλάβει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολύ μεγάλα έργα όπως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης, τα έργα υποδομής στο Ελληνικό, τα έργα της Αττικό Μετρό στην Αθήνα, την Πρωτοβουλία για την Υγεία, στις επενδύσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ.α.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV