Connect with us

Εταιρικά Nέα

H WATT+VOLT «φώτισε» για 4η συνεχή χρονιά τη ΔΕΘ

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

Περίπτερο της WATT+VOLT στη ΔΕΘ

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο η WATT+VOLT συμμετείχε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε 7-15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Η παρουσία της εταιρείας, ως καινοτόμου και ολοκληρωμένου παρόχου ενέργειας, ήταν για ακόμα μια χρονιά αισθητή, προσελκύοντας χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της φετινής έκθεσης.

Η ΔΕΘ, στην οποία παραδοσιακά αναδεικνύονται νέες τεχνολογίες και καινοτόμες πρακτικές των επιχειρήσεων συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους, εστίασε φέτος σε καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω «καθαρών» τεχνολογιών και πιο συγκεκριμένα με τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η παρουσία της WATT+VOLT

Στο πλαίσιο αυτό, η WATT+VOLT ενημέρωσε τους επισκέπτες του περιπτέρου της για τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Net Metering», παρουσιάζοντας το πιο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό που έχει αναπτύξει για τους πελάτες της.

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σύνολο του έργου της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παράγουν οι ίδιοι το ηλεκτρικό τους ρεύμα, αξιοποιώντας αποκλειστικά την «πράσινη» ενέργεια, και μέσω συμψηφισμού να εξοικονομούν χρήματα.

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της WATT+VOLT ενημέρωσε τους επισκέπτες της έκθεσης για όλες τις νέες υπηρεσίες και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που είναι διαθέσιμες.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η εταιρεία λάνσαρε την νέα προσφορά “POWER START” για τους νέους οικιακούς πελάτες της, μαθητές ή νέους φοιτητές, αλλά και τους γονείς τους, προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις στο ρεύμα τους, καθώς και τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσω του διαγωνισμού που το συνοδεύει, με τον μεγάλο νικητή να διεκδικεί ένα ολοκληρωμένο σετ γραφείου.

Επιπρόσθετα, με το νέο πρόγραμμα “Energy Care” η εταιρεία φροντίζει ώστε οι οικιακοί αλλά και οι επαγγελματικοί πελάτες, να απολαμβάνουν 35% έκπτωση στο ρεύμα τους με χρέωση χαμηλότερη από τη νυχτερινή, δωρεάν τεχνική βοήθεια στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο αλλά και δωρεάν υπηρεσίες υγείας με την κάρτα υγείας Med+ της WATT+VOLT.

Οι εκπλήξεις και η γιορτινή διάθεση δεν έλειψαν ούτε φέτος από το περίπτερο της WATT+VOLT, το οποίο φιλοξένησε τον «Τροχό της Τυχερής Ενέργειας», ο οποίος χάριζε πληθώρα δώρων.

Τέλος, η WATT+VOLT πραγματοποίησε ένα ακόμη παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, τη «Μπασκετική Τρίλιζα», όπου μικροί και μεγάλοι κλήθηκαν να μονομαχήσουν για να επιδείξουν την ικανότητά τους στις βολές.

image_pdfimage_print

Εταιρικά Nέα

Στο 2,5% το επιτόκιο του ευρωομολόγου της Μυτιληναίος – Στα 1,3 δισ. ευρώ οι προσφορές

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Ευάγγελος Μυτιληναίος

Έκλεισε πριν λίγο το βιβλίο προσφορών για το 5ετές ευρωομόλογο της Μυτιληναίος με υπερκάλυψη στα 1,3 δισ. ευρώ και επιτόκιο στο 2,5%, σηματοδοτώντας μία σημαντική κεφαλαιακή ενίσχυση του Ομίλου, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει ευνοϊκό κόστος δανεισμού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 18/11, η εταιρεία, με επίσημη ανακοίνωσή της, προέβη στην έκδοση και διάθεση ομολογιών ονομαστικής αξίας 500 εκατ. ευρώ με λήξη το 2024, υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς και της ζήτησης. Σύμφωνα με την Μυτιληναίος, τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της έκδοσης.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Εταιρικά Nέα

Αύξηση 10% στα ενοποιημένα έσοδα 9μήνου για την Aegean

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Aegean Airlines

Αύξηση στα ενοποιημένα έσοδα κατά 10% παρουσίασε το εννεάμηνο του 2019 η Aegean. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, σε σχέση με το ίδιο διάστημα για την περσινή χρονιά, τα ενοποιημένα έσοδα είναι αυξημένα κατά 10% στα 1,0319 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 77,1 εκατ. ευρώ από 80,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε κατά 7% και ανήλθε σε 11,6 εκατ. επιβάτες, με την εταιρεία να επενδύει σε 6% υψηλότερη χωρητικότητα, η οποία ανήλθε σε 13,9 εκατ. θέσεις. Στο δίκτυο εσωτερικού η Aegean και η Olympic Air μετέφεραν 4,9 εκατ. επιβάτες, παρουσιάζοντας αύξηση 2%, ενώ στο δίκτυο εξωτερικού ταξίδεψαν 6,7 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 12% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2018. Η μέση πληρότητα πτήσεων βελτιώθηκε σε 84,5% το 2019 από 83,6% το 2018. Ο Όμιλος προσέφερε 8% περισσότερες χιλιομετρικές θέσεις, πραγματοποιώντας 5% περισσότερες πτήσεις.

Η εφαρμογή του λογιστικού προτύπου Δ.Π.Χ.Α. 16 επιβάρυνε τα καθαρά κέρδη προ φόρων κατά 14 εκατ. ευρώ, ενώ αρνητική ήταν και η επίδραση από την αύξηση του μέσου μοναδιαίου κόστους καυσίμου που επηρέασε το αποτέλεσμα κατά 16 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2019.

Η Aegean εξακολουθεί να διατηρεί καθαρά ταμειακά διαθέσιμα (Νet Cash) ύψους 101 εκατ. ευρώ μετά και την κεφαλαιοποίηση του συνόλου των μελλοντικών υποχρεώσεων που προκύπτουν από τις λειτουργικές μισθώσεις των αεροσκαφών και την υποχρέωση που προέκυψε από την έκδοση του ομολόγου.

Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 231 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2019.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε ότι «η Aegean σημείωσε σημαντική βελτίωση των επιχειρησιακών της μεγεθών το εννεάμηνο του 2019 και κατάφερε να επιτύχει 12% αύξηση στην κίνηση εξωτερικού παρά την οριακή αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στο σύνολο της χώρας».

«Καταφέραμε», τόνισε, «να καλύψουμε το σύνολο της επιβάρυνσης από την αύξηση του κόστους των καυσίμων και πετύχαμε σε συγκρίσιμη βάση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, μη λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική επίπτωση του λογιστικού προτύπου Δ.Π.Χ.Α 16, θετικό πρόσημο στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών».

«Η προσπάθεια μας για επέκταση της τουριστικής περιόδου η οποία συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της δυναμικής του τουρισμού στη χώρα μας απέδωσε σε αποτέλεσμα το δεύτερο τρίμηνο. Θετική διαφαίνεται η δυναμική και για το τελευταίο τρίμηνο του έτους» κατέληξε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Εταιρικά Nέα

Η TÜV AUSTRIA Hellas γιορτάζει 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η TÜV AUSTRIA Hellas γιορτάζει φέτος 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. 25 χρόνια επίμονης δουλειάς και διαρκούς ανάπτυξης. 25 χρόνια στα οποία ανέδειξε μέσα από τις υπηρεσίες της, την ανθρώπινη διάσταση της Πιστοποίησης και την ευθύνη που συγκεντρώνει και κεφαλαιοποιεί ως διαδικασία.

Η TÜV AUSTRIA Hellas ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα. Είναι η πρώτη θυγατρική, πανευρωπαϊκά και παγκοσμίως, του διεθνούς εμβέλειας κολοσσού TÜV AUSTRIA.
Σήμερα διαθέτει 3 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 250 εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ το ευρύ δίκτυο πελατών της ξεπερνά τους 5.500 και περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη χώρα.

Σε όλη της την πορεία, η TÜV AUSTRIA Hellas έχει ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά, υπογράφοντας με αξιοπιστία κορυφαίες υπηρεσίες, που παράγουν αξία στους συνεργάτες της. Mε τη χαρακτηριστική δημιουργικότητα και το μεράκι των ανθρώπων της, υλοποιεί μέσα από κάθε έκφανση της λειτουργίας της καθημερινά το όραμά της, που αποτελεί ισχυρό σημείο διαφοροποίησης και δεν είναι άλλο από την καλλιέργεια κουλτούρας ευθύνης. Άλλωστε για την εταιρεία η Υπευθυνότητα που ξεκινά ήδη από την εσωτερική λειτουργία της, οφείλει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Γιατί η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός!

Σε αυτό το πλαίσιο το ανθρώπινο δυναμικό της TÜV AUSTRIA Hellas εργάζεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, μέσα από το σχεδιασμό και την παροχή ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών, για όλους εκείνους που επιθυμούν να είναι ανταγωνιστικοί στο περιβάλλον της αγοράς του σήμερα.

Υπηρεσίες-Κλάδοι δραστηριοποίησης

Η TÜV AUSTRIA Hellas παρέχει σήμερα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους της Οικονομίας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς:
• της Βιομηχανίας
• της Ενέργειας
• του Κατασκευαστικού Κλάδου
• των Δημοσίων Έργων
• του Τουρισμού
• του Real Estate
• της Μεταποίησης
• του Αγροδιατροφικού τομέα
• της Εκπαίδευσης

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα