Connect with us

Ιόνια Οδός

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Τις Κυριακές, με 10ωρη κάρτα και εκπτωτικό κουπόνι 3 ευρώ

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

Λογότυπο ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Για τις 5 Κυριακές που ξεκινούν από αύριο (11/8) έως και τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου (8/9), ένα πιλοτικό πρόγραμμα θα εφαρμόζεται μέσω των θαλάμων διοδίων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» για τους αγοραστές της 10ωρης κάρτας μετ’ επιστροφής «ΜΑΖΙ», στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο.

Πρόκειται για τη φετινή εκδοχή ενός ευρύτερου προγράμματος που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια με τίτλο «Πάρτε μια ανάσα στο Αντίρριο» μέσα από τον διάλογο και τη συνεργασία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με τους επαγγελματικούς συλλόγους της περιοχής.

Στόχος του είναι η ανάδειξη της περιοχής του παλαιού Δήμου Αντιρρίου ως ενδιάμεσου σταθμού ανεφοδιασμού για τους χρήστες του νέου δικτύου αυτοκινητοδρόμων που ενώνεται από τη Γέφυρα, αλλά και θερινής αναψυχής για τους εκδρομείς από τη νότια πλευρά του στενού Ρίου – Αντιρρίου.

Από αυτή λοιπόν την Κυριακή και για κάθε Κυριακή μέχρι και τις 8/9, η 10ωρη εκπτωτική κάρτα θα διατίθεται μαζί με ένα πολυτελές έντυπο (με χάρτη και σήμανση των καταστημάτων της περιοχής), το οποίο θα φέρει αποσπώμενο κουπόνι αξίας 3 ευρώ.

Το κουπόνι αυτό εξασφαλίζει στον φέροντα ισόποση έκπτωση στα συμβεβλημένα καταστήματα του Αντιρρίου, που θα είναι αναγνωρίσιμα από ειδική αφίσα που θα βρίσκεται τοποθετημένη στην πρόσοψή τους.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επωμίζεται το κόστος της εξαργύρωσης των κουπονιών και καλύπτει την παραγωγή του έντυπου υλικού του πιλοτικού προγράμματος, που υπηρετεί τις ανάγκες επικοινωνίας, από κοινού με ειδικό βίντεο και παρεμφερές ποιοτικό ενημερωτικό υλικό για την ανάδειξη των θελγήτρων της μικρής πόλης, η οποία ωστόσο διαθέτει όνομα γνωστό ανά την επικράτεια και αποτελεί πύλη εισόδου προς τη Ναυπακτία και τη βορείως του Κορινθιακού Δυτική Ελλάδα.

Πρόκειται για συνέργεια της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδος και της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων Αντιρρίου.

image_pdfimage_print

Ιόνια Οδός

Δεκαπέντε χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας κλείνει σήμερα η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Λογότυπο ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Σαν σήμερα, 12 Αυγούστου, το 2004, σε μία χρονιά – ορόσημο για τη χώρα, η Ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου εγκαινιάστηκε την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, παραμένοντας έκτοτε εθνικό μνημείο ενωτικού συμβολισμού, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά επιτεύγματα του κόσμου.

Η γαλανόλευκη ανεμίζει ήδη στους τέσσερις πυλώνες της Γέφυρας. Η αναλυτική ενημέρωση για τη 15ετή «πορεία» του μεγάλου έργου, προγραμματίζεται για τις 14 Σεπτεμβρίου, μέσω Συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στη «Στέγη Πολίτη & Πελάτη» της Γέφυρας στο Αντίρριο.

Ως τότε, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εύχεται σε όλους να είναι αυτός ο Αύγουστος, καθώς και εκείνοι που θα ακολουθήσουν,  πλήρεις από στιγμές ανάτασης, όπως ήταν και ο Αύγουστος του 2004.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

Νέα εποχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων διοδίων της Γέφυρας και η ταυτόχρονη προσαρμογή τους στη διαδικτυακή εξυπηρέτηση των χρηστών που επιλέγουν τα οφέλη της ηλεκτρονικής συνδρομής.

Οι online υπηρεσίες του «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» έχουν ενεργοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Οι συνδρομητές έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν επαναφόρτιση άμεσα, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή την πιστωτική τους κάρτα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας www.gefyraepass.gr.

Επιπλέον μπορούν να επαναφορτίζουν τον λογαριασμό τους εύκολα και γρήγορα, μέσω της τραπεζικής κάρτας τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή «My Gefyra» για συσκευές Android ή IOS.

Όλοι οι συνδρομητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν web banking υπηρεσίες της τράπεζάς τους, μπορούν πια να κάνουν online πληρωμές κατευθείαν στον λογαριασμό τους, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό web banking κωδικό πληρωμής, που μπορούν να βρουν στο www.gefyraepass.gr.

Η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι η πρώτη αυτοκινητοδρομική υποδομή στην Ελλάδα που εισάγει την εφαρμογή για κινητά, η οποία επιτρέπει επαναφορτίσεις συνδρομητικών λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς επίσης και άμεσες επαναφορτίσεις με πιστωτική κάρτα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που είναι αφιερωμένη στο ΓΕΦΥΡΑ e-pass.

Όλες οι online συναλλαγές είναι ασφαλείς, καθώς ολοκληρώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος web banking. Χάρη στη διαρκή επανεπεξεργασία των δυνατοτήτων του και την ποιοτική του αναβάθμιση, το «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» σημειώνει σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια στην προτίμηση συχνών και τοπικών χρηστών της Γέφυρας, που αναζητούν -και βρίσκουν- την πλέον οικονομική και εξυπηρετική οδό για τις διαδρομές τους.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Ιόνια Οδός

Νέα έργα προγραμματίζονται στην Ιόνια Οδό

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα έργα προγραμματίζονται στην Ιόνια Οδό καθώς με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, δίδεται στην Νέα Οδό, και κατ`επέκταση στην κατασκευαστική κοινοπραξία EUROIONIA να προχωρήσει στην υλοποίηση τους και πιο συγκεκριμένα στην αναβάθμιση του Ημικόμβου Κομποτίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου, εντέλλεται η εκτέλεση εργασιών για την προσθήκη ενός επιπλέον κλάδου στον Ημικόμβο Κομποτίου (Χ.Θ 125,7), μήκους περίπου 400 μέτρων, την κατασκευή των αναγκαίων διαπλατύνσεων και λοιπών κατασκευών, την προσθήκη κλάδου εξόδου από Ιωάννινα προς Μενίδι και της συμβολής αυτού σε κόμβο κυκλοτερούς μορφής.

Επίσης η κατασκευή μίας παράπλευρης οδού στην περιοχή προσθήκης του κλάδου εξόδου του κόμβου και η εξασφάλιση των αναγκαίων προσβάσεων προς ιδιοκτησίες. Στο αντικείμενο τέλος συμπεριλαμβάνονται και εργασίες ανακατασκευής των υφιστάμενων υδραυλικών έργων και άλλων κατασκευών στο τμήμα επιρροής της αρτηρίας του Αυτοκινητόδρομου λόγω της προσθήκης του νέου κλάδου του κόμβου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, κρίνεται σκόπιμη η αναβάθμιση του Ημικόμβου, λόγω του ότι το Κομπότι, αποτελεί παραθεριστικό κέντρο της περιοχής (Αμφιλοχίας και Άρτας) με τουριστικό ενδιαφέρον καθ`όλη τη διάρκεια του έτους και η σημερινή κυκλοφορία μέσω της παλιάς εθνικης δυσχεραίνει την τοπική κυκλοφορία, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις και κίνδυνο ατυχημάτων. Στο σκεπτικό σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες εργασίες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν, από τεχνική και οικονομική άποψη, να διαχωριστούν από τη Σύμβαση Παραχώρησης χωρίς να δημιουργήσουν «μείζονα πρόβλημα στο Δημόσιο» τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους όσο και στο διάστημα συντήρησης τους καθώς συνδέονται άρρηκτα με το βασικό έργο.

Η χρηματοδότηση του έργου θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Στην απόφαση προς τη Νέα Οδό, συμπεριλαμβάνονται και οι σχετικές μελέτες που παραιτείται από οποιαδήποτε διεκδίκηση δαπάνης που αφορά το κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα