Connect with us

Συνεντεύξεις - Γνώμες

Γ.Ωρολογόπουλος: Τα πλέον προηγμένα Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων παράγονται στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 7ο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του στη Λάρισα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας τέθηκαν σημαντικά ζητήματα για το θέμα της οδικής ασφάλειας και πως αυτά αντιμετωπίζονται με σύγχρονο τρόπο.

Μία από τις σημαντικές εισηγήσεις ήταν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤ μίας από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο του έτοιμου σκυροδέματος της χώρας, κ.Γιώργο Ωρολογόπουλο που μίλησε για τα πιστοποιημένα κατά ΕΝ1317 στηθαία σκυροδέματος το 2002.

Όπως σημείωσε, «τα προκατασκευασμένα στηθαία ασφαλείας Delta Bloc αποτελούν ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα ασφαλές σύστημα αναχαίτισης οχημάτων. Τα στηθαία παράγονται στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα και είναι από εγχώριες πρώτες ύλες. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζουμε την απασχόληση στη χώρα αλλά και τις πρώτες ύλες τις οποίες θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Αναφορικά με τη χρήση, σημείωσε πως ο τρόπος εγκατάστασής τους, που σε πολλές περιπτώσεις είναι απλή τοποθέτηση επι της ασφάλτου, χωρίς αγκύρωση, προσφέρει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ταχύτητας εγκατάστασης και αποφυγής όχλησης και επεμβάσεις σε υπάρχουσες διαμορφώσεις στις οδούς όπως είναι καπάκια και υπόγειες σωληνώσεις.

Η Αρμός Προκάτ είναι αποκλειστικός συνεργάτης για την Ελλάδα της Delta Bloc, της μεγαλύτερης εταιρίας πιστοποιημένων συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων από σκυρόδεμα στον κόσμο, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ΣΑΟ ικανές να καλύψουν τις απαιτήσεις των ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων – προστασία κεντρικής νησίδας, πλευρική προστασία, γέφυρες, στηθαία εργοταξιακής χρήσης καθώς και συνδυαστικές εφαρμογές στηθαίου και ηχοπετάσματος, όλες πιστοποιημένες από crash test και παραγόμενες στην Ελλάδα από εγχώριες α’ ύλες.

Ο κ.Ωρολογόπουλος έδωσε έμφαση και στην tailor made παραγωγή που προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη και χαρακτηριστικά σημείωσε την περίπτωση Ελληνικών Αυτοκινητοδρόμων και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν σε αυτούς, και το γεγονός πως η Αρμός επενδύει και αναπτύσσει πιστοποιημένες λύσεις για τις ειδικές αυτές διαμορφώσεις στη χώρα μας (π.χ. τριγωνική τάφρος στα πλευρικά των αυτοκινητοδρόμων), αφού διεκπεραιώνει ειδικές μελέτες που πιστοποιούν την συμπεριφορά των στηθαίων της στις δεδομένες συνθήκες του κάθε έργου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΣ
Mε πορεία 30 ετών στον χώρο της προκατασκευής, η Αρμός σήμερα κατέχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά προσφέροντας καινοτόμες λύσεις βαριάς προκατασκευής στους Έλληνες και ξένους πελάτες της. Έχει συμβάλλει στα σημαντικότερα έργα υποδομής στη χώρα, όπως είναι το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, τα Μετρό Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα έργα Αυτοκινητοδρόμων, η Αττική Οδός και το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος κτλ. Σήμερα, διατηρεί μονάδες παραγωγής στην Αττική, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και απασχολεί πλέον των 150 ανθρώπων.

Η Αρμός διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων για έργα υποδομής και κτηριακά. Συγκεκριμένα, στα έργα οδοποιίας, η εταιρία μας προμηθεύει προιόντα και λύσεις στα έργα αυτοκινητοδρόμων συμπεριλαμβανομένου τα ΣΑΟ, δοκάρια και πρόπλακες γεφυρών, στοιχεία οπλισμένης γής, ειδικούς αγωγούς καθώς και προκατασκευασμένα κτήρια υποστήριξης και διοίκησης. Η Αρμός Προκάτ είναι χρυσός χορηγός του 7ου Συνεδρίου Οδικής Ασφάλειας.

Advertisement href="https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/?service=ypodomon#service-container" target="_blank">

Facebook

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα