Connect with us

Ypodomes

Φημολογία για νέες καθυστερήσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετρό Θεσσαλονίκης: άποψη αποβάθρας σταθμού

Εδώ και μέρες έχει αρχίσει να συζητείται το θέμα της διαχείρισης των αρχαίων του σταθμού ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Εκτός από αυτό όμως ένα έχει ξεκινήσει και μία φημολογία περί νέας πολύμηνης καθυστέρησης.  Τόσο στην ολοκλήρωση των έργων και τη λειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό αλλά και της γραμμής Καλαμαριάς.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com, τις επόμενες ημέρες η κοινοπραξία κατασκευής του έργου θα καταθέσει αίτημα παράτασης της χρονικής προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου. Οι ίδιες πηγές μιλούν για αίτημα που θα  ζητά παράταση κατά  ένα έτος και θα οδηγήσει τη λειτουργία της βασικής γραμμής στο 2021.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Την ιδια ώρα ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου εργαζομένων της Αττικό Μετρό, κ.Νίκος Δένης με αναρτήσεις του στο facebook, κάνει γνωστό ότι έχει ενημερώσει φορείς της πόλης για αυτές τις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΚΜ κ.Πάρι Μπίλλια για τις εργασίες στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Εκεί υποστήριξε οτι η σιδηροδρομική επιδομής θα τελειώσει τον Απρίλιο του 2020, η ηλεκτροκίνηση τον Ιούνιο του 2020, η σηματοδότηση τον Σεπτέμβριο του 2020. «Τότε θα αρχίσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια που θα διαρκέσουν 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και αν όλα πάνε καλά μετά τον Οκτώβριο του 2021 θα δοθεί σε κυκλοφορία το Μετρό Θεσσαλονίκης χωρίς το σταθμό Βενιζέλου» σημειώνει ο κ.Δένης.

Στη δεύτερη συνάντηση του, με τον νέο Δήμαρχο Καλαμαριας κύριο Δαρδαμανέλη για την πορεία του έργου της γραμμής Καλαμαριάς. Σε αυτή τη συνάντηση ο κ.Δένης υποστήριξε ότι το έργο θα παραταθεί κατά δύο χρόνια. Ο λόγος κατά τον κ.Δένη είναι πως εδώ και 4 χρόνια δεν έχουν γίνει οι 9 δημοπρασίες της ηλεκτροκίνησης και της σηματοδότησης που είναι απαραίτητες για να λειτουργήσει η γραμμή.

ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ

Μιλώντας στο ypodomes.com o πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, διαψεύδει τις παραπάνω πληροφορίες. Σημειώνει πως το χρονοδιάγραμμα τηρείται και στη βασική γραμμή και στη γραμμή Καλαμαριάς. Χαρακτηρίζει δε αναξιόπιστες τις παραπάνω πληροφορίες καθώς δεν έχουν τη συνολική εικόνα του έργου. Μάλιστα ο κ.Μυλόπουλος μιλά για κινδυνολογία που γεννά υποψίες για την σκοπιμότητά της. «Αυτά που λέγονται δεν στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία και δεν απηχούν τις απόψεις της Αττικό Μετρό» λέει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Τώρα σε επίπεδο εργολαβίας, το επόμενο διάστημα έχουμε τρία σημαντικά γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com στο τελος του μήνα αναμένεται η άφιξη απο την Ιταλία, του δεύτερου συρμού. Θα έρθει στην Ηγουμενίτσα και από εκεί θα οδεύσει όπως και ο πρώτος στο Αμαξοστάσιο Πυλαίας.  Για να ολοκληρωθεί η προμήθεια θα πρέπει να έρθουν άλλοι 16 συρμοί και συνολικά να υπάρχει ένας στόλος 18 συρμών με την υπογραφή της Hitachi.

Στο πεδίο των έργων στο σταθμό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η πλάκα οροφής σύμφωνα  με το χρονοδιάγραμμα. Αυτό θα οδηγήσει στις  αρχές Σεπτεμβρίου στο να δοθεί η Εγνατία στην πρότερη κατάσταση. Συγχρόνως να αποδοθεί στην κυκλοφορία και η οδός Βενιζέλου.

image_pdfimage_print

SPECIAL EDITIONS

Δείτε τα νέα Πακέτα Συνδυασμένης Προβολής στο ypodomes.com

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Προβάλλετε την επιχείρησή σας στις σελίδες μας, επιλέγοντας διαφημιστικό χώρο στοχευμένα, ευέλικτα και οικονομικά!

 

To ypodomes.com είναι το Νο 1 ενημερωτικό portal στο ελληνικό internet για όλες τις υποδομές και τα έργα στην Ελλάδα! Τώρα έχετε πολλές επιλογές για να διαφημιστείτε εύκολα και με επιτυχία στο ypodomes.com με τα Νέα Πακέτα Συνδυασμένης Προβολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ BANNER
Έχετε σκεφτεί την προβολή της επιχείρησης σας στο ypodomes.com;  Η μεγσλύτερη διαδικτυακή πύλη του τεχνικού κλάδου σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης και των προϊόντων -υπηρεσιών σας εκεί ακριβώς που στοχεύετε. 

Η διαφήμιση με banner είναι απλή και το ypodomes.com σας προσφέρει πολλά διαφορετικά πακέτα για να προβληθείτε άμεσα, εύκολα και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Μην ξεχνάτε πως οι διαδικτυακές διαφημίσεις δεν επιβαρύνονται με αγγελιόσημο, άρα είναι πολύ πιο οικονομικές.

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Τα Πακέτα Προβολής του ypodomes.com ξεκινούν από δίμηνα και συνεχίζουν με τρίμηνα, εξάμηνα και ετήσια. Μαζί σας προσφέρεται και πλήθος ΔΩΡΕΑΝ παροχών.

Tα πακέτα ξεκινούν από 150 ευρώ το μήνα (τιμή χωρίς ΦΠΑ) και κυμαίνονται ανάλογα με τη θέση που θα επιλέξετε μέσα στην δομή της ιστοσελίδας.

Τα μακροχρόνια πακέτα συνδυασμένης προβολής είναι αποτελεσματικότερα και σας προσφέρουν μία συνεχή προβολή στο κοινό το οποίο αναζητάτε.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Μαζί με κάθε Πακέτο Συνδυασμένης Προβολής με banner έχετε αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ που έρχονται ως συμπληρωματικό «όπλο» και δυναμώνουν ακόμα περισσότερο την παρουσία σας. Τα σημαντικότερα είναι τα παρακάτω:

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ADVERTORIALS (προωθητικά κείμενα για την προβολή των προϊόντων-υπηρεσιών σας)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ CORPORATE VIDEOS (ανάρτηση των videos σας στο ypodomes.com)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ YPODOMES.COM (facebook, twitter, youtube)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΑ NEWSLETTER ΤΟΥ YPODOMES.COM (ένα κάθε μήνα).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Στείλτε mail στο sales@ypodomes.com  ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 2130405600 και 6936855974 και να μιλήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε γύρω από τις τρέχουσες προσφορές και τα πακέτα συνδυασμένης προβολής του ypodomes.com και αρπάξτε την ευκαιρία να μπείτε στην πιο επιτυχημένη διαδικτυακή πύλη του τεχνικού κλάδου στην Ελλάδα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! sales@ypodomes.com

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ YPODOMES.COM;
– Γιατί έχει το κοινό που στοχεύει η επιχείρησή σας: εταιρείες, επαγγελματίες και καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας
– Γιατί έχει μεγάλη επισκεψιμότητα: δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας
– Γιατί προσφέρουμε απλά και οικονομικά πακέτα προβολής: δε χρειάζεστε να είστε ειδικοί στη διαφήμιση στο internet, την ξέρουμε εμείς καλά και σας την προσφέρουμε με οικονομικές τιμές «κρίσης»

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ
– Άνδρες, ηλικίας 25-44 ετών, μέσης, ανώτερης και ανώτατης οικονομικής και κοινωνικής τάξης, που επαγγέλλονται επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις. Στοχεύουμε το ίδιο κοινό με την επιχείρησή σας! (Πηγή: στοιχεία από online έρευνα στο ypodomes.com). Η ιστοσελίδα μας στοχεύει 100% στην Β2Β (Business2Business) διαφήμιση και σας παρέχει το κοινό το οποίο αποτελείται από δυνητικούς πελάτες σας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι εταιρείες που έχουν συνεργαστεί με το ypodomes.com έχουν μακροχρόνια διαφημιστική παρουσία με κατά μέσο όρο 6 μήνες συνεχόμενης προβολής.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
– Το τελευταίο 12μηνο (Σεπτέμβριος 2016 2015-Σεπτέμβριος 2017) το ypodomes.com είχε 2,833 εκατομμύρια επισκέπτες αυξανόμενο κατά 50,58% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (1.881.000). Επίσης είχε 43,2 εκατομμύρια προβολές σελίδων αυξανόμενο κατά 40,15% με τον μέσο αναγνώστη να διαβάζει πάνω από 7 σελίδες και να παραμένει στις σελίδες μας για πάνω από 11 λεπτά! Δουλεύουμε εμείς για να φέρουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και νέους πελάτες στην επιχείρησή σας! (Πηγή: Google Analytics 2017-alexa.com)

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία marketing για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις καμπάνιες προβολής σας, προσφέροντάς σας πακέτα προβολής που είναι:
Οικονομικά: διαφημιστείτε με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές «κρίσης», χωρίς μεσολαβητές και «καπέλα»
Απλά: δε χρειάζετε να έχετε γνώσεις διαφήμισης στο internet ούτε να είστε ειδικοί στον πολύπλοκο σχεδιασμό καμπάνιας Adwords, που συχνά δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φροντίζουμε εμείς για εσάς!
Αποδοτικά: με λίγα χρήματα επιτυγχάνετε τη μέγιστη προβολή σας και την προσέλκυση νέων πελατών

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Με moto «πληρώνετε για ένα, παίρνετε περισσότερα», προσφέρουμε διαφήμιση με banner ad στις σελίδες του ypodomes.com & δωρεάν παροχές για την ολοκληρωμένη προβολή σας. Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής σας!

– 213-0405600 / 6936-855974

– sales@ypodomes.com

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Ypodomes

[VIDEO] Τα σταδια κατασκευής του Αγωγού TAP

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Ypodomes

[VIDEO] If 100 people lived… εκπληκτικό βίντεο με επιστημονικά ευρήματα

Νίκος Καραγιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα