fbpx
Connect with us

ΕΝΕΡΓΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φάμελλος: Ακραία νεοφιλελεύθερες οι επιλογές της Κυβέρνησης για ΔΕΗ, ΔΕΠΑ

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

Σωκράτης Φάμελλος Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84». Μεταξύ άλλων θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας, επικεντρώθηκε και στις αλλαγές που προσπαθεί να προωθήσει η Κυβέρνηση με το σχέδιο νόμου για τη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί  εντός της εβδομάδας στη Βουλή. Αναλυτικά:

Για τη ΔΕΗ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) έχουν καταφέρει, σε λίγους μόλις μήνες, να δημιουργήσουν προβλήματα σε ολόκληρη την κοινωνία και τη ΔΕΗ. Προχώρησαν στην αύξηση του κόστους ενέργειας για τους πολίτες και τους επαγγελματίες, από την 1η Σεπτέμβρη, μέσω των αναίτιων αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ και οδήγησαν στην απώλεια περί των σαράντα χιλιάδων συνεπών καταναλωτών που μετακινήθηκαν σε εναλλακτικούς παρόχους, σε δύο μόλις μήνες. Ο κύριος Χατζηδάκης δεν θα μπορούσε να τους κάνει καλύτερη πάσα και μάλιστα εις βάρος της ΔΕΗ», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νέα Δημοκρατία δημιούργησε, πολύ γρήγορα και αποσπασματικά, τετελεσμένα σε σχέση με τη ΔΕΗ, αρχικά μέσω των αυξήσεων στα τιμολόγια και τώρα μέσω της κατάργησης του ΑΣΕΠ, των συλλογικών συμβάσεων και του ανώτατου ορίου στους μισθούς των μεσαίων και ανώτερων στην ιεραρχία στελεχών, χωρίς να έχει παρουσιάσει παράλληλα κάποιο ουσιαστικό και μακροπρόθεσμο πλάνο για την εταιρεία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την κατάργηση της συλλογικής σύμβασης για τους νέους εργαζόμενους, από τη μία προσπαθεί να καταργήσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ίσης αμοιβής για ίση εργασία και από την άλλη ανοίγει την πόρτα για κομματικές προσλήψεις, με μισθούς μάλιστα των 650 ευρώ, μισθούς Βρούτση.

Νομοθετεί επιπλέον ειδική ρύθμιση για τη δημιουργία γαλάζιων golden boys που πλέον θα εξαιρούνται του πλαφόν στις αμοιβές του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αμοιβές βουλευτών, γενικών γραμματέων υπουργείων κτλ., με το πρόσχημα προσέλκυσης στελεχών από την αγορά, κάτι όμως που συμβαίνει ήδη, αλλά αξιοκρατικά. Νομοθετεί τέλος, τα στελέχη – της κατά τα άλλα χρεοκοπημένης ΔΕΗ- να δικαιούνται πολυτελή αυτοκίνητα.

Για τη ΔΕΠΑ

Το σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο κύριος Χατζηδάκης για τη ΔΕΠΑ παραχωρεί το σύνολο της περιουσίας του δημοσίου στα δίκτυα φυσικού αερίου σε ιδιώτη. Ανατρέπει πλήρως, με αυτόν τον τρόπο, το πλάνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προέβλεπε την πώληση πλειοψηφικού μεριδίου σε ιδιώτη μόνο στον τομέα της Εμπορίας ώστε να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και συνεπώς να μειωθούν οι τιμές και διατηρούσε πλειοψηφικό μερίδιο του δημοσίου, τόσο στο εθνικό δίκτυο φυσικού αερίου, όσο και στα Διεθνή έργα που συμμετέχει η ΔΕΠΑ, νόμος 4602 του 2019.

Παραχωρεί ένα φυσικό μονοπώλιο σε ιδιώτη, με σταθερό έσοδο από τα δίκτυα διανομής, το οποίο όμως θα καθορίζεται πλέον από τον ίδιο, παραχωρεί τη χρηματοδότηση που είχε διασφαλιστεί μέσω ΕΣΠΑ και μέσω χαμηλότοκου δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων (ΕΤΕπ) με εγγύηση μάλιστα του ελληνικού δημοσίου, χωρίς να μας παρουσιάζει το λόγο αυτής της επιλογής.

Επιπλέον, η μεταφορά ενός Διεθνούς έργου, με γεωπολιτική σημασία για τη χώρα, του πλωτού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης από τις Υποδομές στην Εμπορία, μετά τη δημόσια διαβούλευση, με την επίκληση κάποιας πρότασης του ΤΑΙΠΕΔ που όμως δεν παρουσιάζεται, μάς γεννά σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα και την αδιαφάνεια των επιλογών της κυβέρνησης για τη ΔΕΠΑ.

Πρόκειται για ακραία νοεφιλελεύθερες επιλογές που και στην περίπτωση της ΔΕΠΑ έχουν αντεργατικό χαρακτήρα καθώς από τον προηγούμενο νόμο (ν.4602/2019) αφαίρεσαν ολόκληρο το άρθρο που διασφαλίζει τους εργαζόμενους κατά τη μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Η επένδυση στο Ελληνικό

Ο κος Φάμελλος απάντησε σε ερώτημα του δημοσιογράφου για το Ελληνικό και ειδικότερα για το θέμα που ανέκυψε με τους κοινόχρηστους χώρους κατά την πρόσφατη συζήτηση και ψήφιση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης στη Βουλή.

«Είναι προφανές ότι, όπως και στα υπόλοιπα πεδία, το προεκλογικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας για μπουλντόζες στο Ελληνικό, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές, καταρρέει. Ενώ σε κάθε πολεοδομική πράξη οι κοινόχρηστοι χώροι, οι πλατείες και οι δρόμοι δηλαδή, παραμένουν πάντα στους δήμους, η κυβέρνηση πρότεινε το ανήκουστο να παραχωρηθούν στον επενδυτή.

Μετά τη γενική κατακραυγή των δήμων, την ομόφωνη απόφαση της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ και τις δικές μας ενστάσεις, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σωστή και να ακυρώσει αυτή την επιλογή με τροπολογία βουλευτών της».

Η «Ελληνικός Χρυσός»

Ερωτηθείς τέλος για τη δραστηριότητα της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική, τόνισε ότι παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε και έχει διαφορετική θέση για την εν λόγω δραστηριότητα, από την απόφαση της Βουλής του 2004 και την περιβαλλοντική άδεια του 2011, κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας, όφειλε να σεβαστεί την αρχή συνέχειας του κράτους, διασφαλίζοντας όμως με κάθε τρόπο την τήρηση της ευρωπαϊκής κανονικότητας, των περιβαλλοντικών κανόνων και των συμβατικών δεσμεύσεων της εταιρείας για την μεταλλουργία χρυσού και την καθετοποίηση της παραγωγής.

Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στη Διαιτησία καθώς η «Ελληνικός Χρυσός», από την υπογραφή της σύμβασης το 2004 και μέχρι σήμερα, δεν έχει προχωρήσει στην παραγωγή καθαρού χρυσού, ούτε καν στην αδειοδότηση μελέτης για τη μεταλλουργία, υποχρέωση που αποτελεί τον πυρήνα της σύμβασης και τη μοναδική δραστηριότητα που αποφέρει έσοδα στο ελληνικό δημόσιο.

Παράλληλα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σεβόμενη την περιβαλλοντική νομοθεσία επέβαλλε μια σειρά πρόστιμα για διαχρονικές πράξεις περιβαλλοντικής παράβασης της εταιρείας στη Χαλκιδική. Υπογράμμισε από την άλλη, τη δηλωμένη δημόσια πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ για τροποποίηση της εν λόγω σύμβασης σε όφελος της «Ελληνικός Χρυσός», η οποία εκφράστηκε δια στόματος του κυρίου Μητσοτάκη από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που αποδεικνύει το πραγματικό αντιπεριβαλλοντικό προφίλ της ΝΔ. Αναφέρθηκε επίσης στην πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει την επέκταση της δραστηριότητας της Ελληνικός Χρυσός στη Θράκη παρά την ομόφωνη διαφωνία της Αυτοδιοίκησης και όλων των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων.

 

image_pdfimage_print

Περιβαλλοντικά έργα

Πράσινα Σημεία σε 5 Δήμους χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντ. Μακεδονίας

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Ανακύκλωση χαρτόκουτων

Την υλοποίηση πέντε «Πράσινων Σημείων» σε ισάριθμους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με ευρωπαϊκούς πόρους, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τα πέντε «Πράσινα Σημεία» θα δημιουργηθούν στους Δήμους Βέροιας, Έδεσσας, Νέας Ζίχνης, Πέλλας και Πύδνας – Κολινδρού.

Τα «Πράσινα Σημεία» έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την εισαγωγή σύγχρονων ορθών πρακτικών στην καθημερινή συμπεριφορά των πολιτών και των φορέων, σε σχέση με τα σκουπίδια.

Με τα «Πράσινα Σημεία» η Περιφέρεια προωθεί στην Κεντρική Μακεδονία την πρόληψη στην παραγωγή αποβλήτων, την ενίσχυση των δραστηριοτήτων επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης, την εκτροπή των αποβλήτων και την αποσυμφόρηση των ΧΥΤΑ, την ανακύκλωση οικιακών αποβλήτων, τη χωριστή συλλογή χαρτιού, μετάλλου, πλαστικού και γυαλιού και την ανάπτυξη νέων προτύπων κοινωνικής συμπεριφοράς αναφορικά με τις μεθόδους αξιοποίησης των απορριμμάτων (επαναχρησιμοποίηση, διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση).

Ανά Δήμο τα στοιχεία των «Πράσινων Σημείων» που θα δημιουργηθούν είναι:

Δήμος Βέροιας (Ημαθία): Το «Πράσινο Σημείο χωροθετείται στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Βέροιας, σε τμήμα εντός του υπ’ αριθ. ΑΤ: 2321 της οριστικής διανομής του Δήμου.

Θα διαμορφωθούν πολλοί υπαίθριοι και στεγασμένοι χώροι για την αποθήκευση των ογκωδών, πράσινων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, για κάδους ανακύκλωσης, για την παραμονή και ενημέρωση επισκεπτών και μαθητών, για στάθμευση οχημάτων, για φύλαξη, για αποθήκευση υλικών προς επαναχρησιμοποίηση κ.ά.

Επίσης, το «Πράσινο Σημείο» θα εξοπλιστεί πλήρως με δέκα containers και πολλά αναγκαία μηχανήματα για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Στόχος είναι η διαχείριση 1.179 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Δήμος Έδεσσας (Πέλλα): Το «Πράσινο Σημείο» της Έδεσσας θα λειτουργεί συμπληρωματικά των συστημάτων διαλογής στην πηγή που θα εφαρμόζονται για τα διάφορα ρεύματα υλικών. Θα αποτελέσει μια πλήρη υποδομή διαχείρισης των απορριμμάτων, με υπαίθριους και στεγασμένους χώρους και ένα ενιαίο σύστημα υπόστεγων για τη στέγαση των κάδων και των containers, που θα εξοπλιστεί πλήρως.

Θα κατασκευαστεί επίσης χώρος ενημέρωσης και όλα τα απαιτούμενα δίκτυα για τη λειτουργία του, καθώς προβλέπονται και δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των κατοίκων της Έδεσσας, μέσω συγκεκριμένου προγράμματος για τη διαλογή στην πηγή, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του «Πράσινου Σημείου».

Στο πρόγραμμα προβλέπεται εκστρατεία ενημέρωσης, έρευνα μέσω ερωτηματολογίου, ακόμη και ανάπτυξη οπτικοακουστικού υλικού για την ανακύκλωση, με έμφαση στη λειτουργία του «Πράσινου Σημείου». Στόχος είναι η διαχείριση 760 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Δήμος Νέας Ζίχνης (Σέρρες): Το «Πράσινο Σημείο» θα κατασκευαστεί στο με αριθμό 2333 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Νέας Ζίχνης, το οποίο ανήκει διοικητικά στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Ζίχνης. Πρόκειται για δημοτική έκταση, με εμβαδόν 17.725 τ.μ., από τα οποία θα αξιοποιηθούν τα 5.920 για την κατασκευή του «Πράσινου Σημείου».

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης στο πλαίσιο της προσπάθειας του για βελτιστοποίηση του τρόπου διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων και μείωση του υπολείμματος απορριμμάτων που οδηγείται στο ΧΥΤΥ Σερρών, προχώρησε στη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή «Πράσινου Σημείου», στο οποίο θα συγκεντρώνονται αστικά στερεά απόβλητα που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν ή να αξιοποιηθούν.

Προβλέπεται η κατασκευή του συνόλου των υποδομών του «Πράσινου Σημείου», καθώς και η προμήθεια των απαραίτητων υλικών προκειμένου να καταστεί εφικτή η λειτουργία του. Στόχος είναι η διαχείριση 329 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Δήμος Πέλλας (Πέλλα): Το «Πράσινο Σημείο» του Δήμου Πέλλας θα κατασκευαστεί στα Γιαννιτσά και θα εξυπηρετεί τόσο την πόλη, όσο και κοντινούς οικισμούς. Η αποθηκευτική του ικανότητα προσδιορίστηκε στους 150 τόνους, ενώ η δυναμικότητά του είναι να δέχεται έως και 1.800 τόνους ανά έτος.

Προβλέπεται η κατασκευή όλων των αναγκαίων υποδομών, ώστε να είναι ένα πλήρως λειτουργικό «Πράσινο Σημείο», αλλά και πλήρης εξοπλισμός. Επίσης, προβλέπονται δράσεις δημοσιότητας, στη βάση ενός επικοινωνιακού πλάνου, ώστε το ποσοστό συμμετοχής του κοινού στη λειτουργία του «Πράσινου Σημείου» Γιαννιτσών να είναι υψηλό. Στόχος είναι η διαχείριση 432 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού (Πιερία): Για το «Πράσινο Σημείο» του Δήμου προβλέφθηκε η διαμόρφωση του χώρου του οικοπέδου, που θα το φιλοξενήσει, ώστε όλο το συγκρότημα να λειτουργήσει με οργανωμένο τρόπο και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η άνεση των εργαζομένων και των επισκεπτών. Το «Πράσινο Σημείο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και με όλες τις αναγκαίες υποδομές. Στόχος είναι η διαχείριση 208,5 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΕΡΓΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το ΚΑΠΕ στη Διεθνή Έκθεση «Agrotica 2020»

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

Λογότυπο ΚΑΠΕ

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων “Agrotica 2020”, που διοργανώνεται το διάστημα από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει το ΚΑΠΕ.

Στο Περίπτερο 2/Stand 11, συνεργάτες των Τμημάτων Βιομάζας και Γεωθερμίας του ΚΑΠΕ θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για αγροτικές εφαρμογές με χρήση βιομάζας και γεωθερμίας, καθώς και για καλλιέργειες για παραγωγή ενέργειας, βιοκαυσίμων και βιο-υλικών.

Ημερίδα για τη βιομάζα στις 31/1

Επιπλέον, το Τμήμα Βιομάζας του ΚΑΠΕ, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Ινστιτούτο Αγροτικής Συνεταιριστικής Οικονομίας (ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ) και τη Διεθνή Συμβουλευτική εταιρεία Q-Plan International, συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: “Βιομάζα και Αγροτικός Τομέας” στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός» της HELEXPO ΔΕΘ την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 10:00 – 13:30.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μια σειρά ερευνητικών έργων, που εκτελεί το Τμήμα Βιομάζας και υποστηρίζονται από ευρωπαϊκά ή εθνικά προγράμματα (ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020, Ιnterreg, ΕΣΠΑ).

Τα έργα αυτά έχουν δύο κύριους στόχους:

α) Την έρευνα και προώθηση της καλλιέργειας μιας σειράς ενεργειακών και βιομηχανικών φυτών, κατάλληλων για τις Ελληνικές συνθήκες, που μπορούν να προσφέρουν πρώτη ύλη για παραγωγή ενέργειας, αλλά και άλλων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και

β) Την ανάπτυξη εφοδιαστικής αλυσίδας αγροτικών υπολειμμάτων και την αξιοποίησή τους για παραγωγή ενεργειακών προϊόντων.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Ηλεκτρική ενέργεια

ΑΔΜΗΕ: Ο συντονισμός των Διαχειριστών, προϋπόθεση της επιτυχούς ενεργειακής μετάβασης

ypodomes team

Δημοσιεύθηκε

στις

από

ΑΔΜΗΕ

Η συντονισμένη και αποδοτική συνεργασία μεταξύ των Διαχειριστών των Συστημάτων Μεταφοράς (TSO) και Διανομής (DSO), με στόχο τη μετάβαση σε μια σύγχρονη και αποτελεσματική αγορά ενέργειας, βρέθηκε στο επίκεντρο της τριήμερης συνάντησης «SEERC 6th TAC Meeting & Workshop» που διοργάνωσε η CIGRE στις 23-25 Ιανουαρίου στην Αθήνα με τη συνδρομή του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 40 στελέχη του κλάδου Ηλεκτρικής Ενέργειας, εκ των οποίων 25 προσκεκλημένοι από 16 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα συνεργασίας μεταξύ των Διαχειριστών μέσα από εννέα επιστημονικές εργασίες που παρουσιάστηκαν σχετικά με τα ερευνητικά, μελετητικά και τεχνολογικά επιτεύγματα των Διαχειριστών. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο ΑΔΜΗΕ υποδέχθηκε και ξενάγησε τους συμμετέχοντες στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας, το οποίο εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με την εγκατάσταση ψηφιακών προβολικών συστημάτων.

Στην τοποθέτησή του, ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος & Στρατηγικής του ΑΔΜΗΕ και μέλος ΔΣ της Ελληνικής Επιτροπής CIGRE, κ. Γιάννης Μάργαρης, παρουσίασε το Δεκαετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Ελληνικού Συστήματος, κάνοντας ειδική αναφορά στις διασυνδέσεις των νησιών και τις διεθνείς διασυνδέσεις που υλοποιεί και σχεδιάζει ο Διαχειριστής.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα ειδικά θέματα συντονισμού του ΑΔΜΗΕ με τον ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία αποκτούν ολοένα μεγαλύτερη σημασία εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων σε επίπεδο τεχνολογίας και αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που συντελούνται σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Λίγα λόγια για τη CIGRE

Η CIGRE (Conseil international des grands réseaux électriques – Διεθνές Συμβούλιο Μεγάλων Δικτύων Ηλεκτρικής Ενέργειας) συστάθηκε το 1921 στο Παρίσι ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Σήμερα, αριθμεί 1.250 συλλογικά και 8.500 ατομικά μέλη από 90 χώρες. Το παγκόσμιο δίκτυο της CIGRE απαρτίζεται από 59 Εθνικές Επιτροπές, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική, η οποία συστάθηκε το 1976. Στόχος του Δικτύου είναι η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας με σκοπό τη διασφάλιση ενός αποτελεσματικού δικτύου διανομής και μεταφοράς της Ηλεκτρικής Ενέργειας σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις σε τεχνικό και επιστημονικό επίπεδο. Ο ΑΔΜΗΕ είναι μέλος της CIGRE και συμμετέχει ενεργά στο επιστημονικό του έργο με εργασίες και παρουσιάσεις των στελεχών του.

image_pdfimage_print
συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Ετικέτεςδημοφιλη θεματα