Νίκος
Καραγιάννης

Νέο εννιαμελές διοικητικό διοικητικό συμβούλιο απέκτησε σήμερα η ΙΝΤΡΑΚΑΤ με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Αλέξανδρο Εξάρχου. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα εξελέγη το νέο σώμα στο οποίο ο κ.Εξάρχου θα είναι αντιπρόεδρος και Δ.Σ. Η κυρία Νίκη Τζαβέλλα θα είναι πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη είναι οι κύριοι: Χάρης Παμπούκης, Κωνσταντίνος Χατζηπαναγιώτης, Αντιγόνη Γιόκαρη, Νικόλαος Βουγιούκας, Ευστάθιος Τσοτσορός, Παναγιώτης Αντιβαλίδης και Αθανάσιος Σχίζας. Αμέσως μετά το νέο σώμα συνεδρίασε και καθόρισε τις αρμοδιότητες όπου Διευθύνοντας Σύμβουλος είναι και επίσημα ο κ.Εξάρχου.

Μιλώντας ως επικεφαλής πλέον του Δ.Σ. της ΙΝΤΡΑΚΑΤ ο κ.Εξάρχου, εκτίμησε ότι η εταιρεία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των κατασκευών. “Έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι” είπε και σημείωσε πως θα διεκδικηθούν νέα μεγάλα έργα και πως μπορεί τα επόμενα τρία χρόνια να φτάσει στη δεύτερη θέση του κλάδου από άποψη δυναμικότητας. “Πήραμε μια εταιρεία που έχει το πλεονέκτημα ότι έχει πολλά έργα και διαχειρίσιμο μέγεθος” υπογράμμισε για την ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Μάλιστα όπως εκτίμησε «η Ιντρακάτ ξεπέρασε την 10ετή κρίση των κατασκευαστικών πολύ αξιοπρεπώς, της επέτρεψε να έχει πολύ μικρή ζημιά σε σχέση με το κίνδυνο που υπήρχε. Για αυτό και είμαστε αισιόδοξοι”.

Ο κ.Εξάρχου έπλεξε το εγκώμιο της εταιρείας και των πρώην μετόχων καθώς σημείωσε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εταιρεία που έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Μάλιστα όπως τόνισε μπορεί να μεγαλώσει και το ανεκτέλεστο της και ο τζίρος της. “Οι κ.κ. Κόκκαλης και Σουρέτης πραγματοποίησαν εξαιρετικό έργο, το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε και να το βελτιώσουμε” είπε χαρακτηριστικά. Η Ιντρακόμ παραμένει στο μετοχικό σχήμα με 5,1%.

Μιλώντας για το ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο κ.Εξάρχου ανέφερε ότι έχει ήδη δοθεί απάντηση από τη Winex των κ.Μπάκου και Καϋμενάκη και πως δεν απασχολεί το ζήτημα. Για την απόκτηση του ποσοστού του κ.Κούτρα σημείωσε πως μετά την εξαγορά του 31,7% δεν έχει τεθεί θέμα νέας αγοράς.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV