Newsroom

Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι επενδύσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου το οποίο αρχίζει να κερδίζει λίγη από την παλιά του αίγλη ως κέντρο επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας, η οποία δέχτηκε σοβαρά πλήγματα από την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας καθώς πολλές επιχειρήσεις, γραφεία και καταστήματα τελικά εγκαταλείφθηκαν λόγω οικονομικής πίεσης.

Αν και τα τελευταία χρόνια πολλές επενδύσεις είχαν ξεκινήσει να υλοποιούνται στο Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή, η υγειονομική κρίση της νόσου Covid-19, οι καθυστερήσεις στο διεθνές εμπόριο και η άνοδος των τιμών των υλικών κατασκευής  έθεσαν σε αβεβαιότητα πολλά projects στην περιοχή.

Ωστόσο το έργο του κτιρίου των νέων γραφείων της Kaizen Gaming στο Μαρούσι παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια προχωράει σταθερά και σύμφωνα με την εταιρία Dimand που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου, η περίοδος ολοκλήρωσης του έργου παραμένει η περίοδος του δεύτερου τριμήνου του 2022.

Οι δομές 

Το συγκεκριμένο κτίριο το οποίο θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το κτίριο της έδρας της βιομηχανίας Ravago, επίσης της Dimand, θα φιλοξενεί τους χώρους και υποδομές λειτουργίας των brands της gametech εταιρίας, δηλαδή των Stoiximan και Betano.

Οι εργασίες για την κατασκευή του κτιρίου της Kaizen Gaming έχουν αρχίσει ήδη από το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Αρχιτεκτονικά το κτίριο προβλέπεται να είναι 3όροφο εμβαδού 7.500 τ.μ με παρκινγκ για τα οχήματα σε υπόγειο επίπεδο, ενώ το κτίριο θα αποτελείται από 3 πτέρυγες με πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου έγινε σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου βιοκλιματικού σχεδιασμού και θα πιστοποιηθεί ως GOLD από το σύστημα LEED , που αφορά την αειφόρο ανάπτυξη αλλά και από το πρότυπο Well που αφορά την ποιότητα των συνθηκών και την υγεία των ατόμων εντός του κτιρίου.

Το δυναμικό της εταιρίας 

Η επιλογή της δημιουργία ενός υπερσύγχρονου κτιρίου εναρμονισμένου με τις σύγχρονες τεχνολογίες αλλά και στραμμένου προς την ποιότητα του περιβάλλοντος και των συνθηκών εντός των δομών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτική της εταιρίας η οποία ενθαρρύνει το δυναμικό της στο να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό.

Το δυναμικό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί το κτίριο μετά την ολοκλήρωση του είναι τουλάχιστον 260 ατόμων, κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη ομάδα εργαζομένων της εταιρίας πάνω σε αυτήν την τεχνολογία.

Κορυφαία στελέχη της εταιρίας έχουν δηλώσει σε δημοσιεύματα ότι το εγχείρημα αυτό της εταιρίας είναι εξαιρετικής σημασίας μιας και ένα έργο αυτής της βαρύτητας γίνεται σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο.

Εκπρόσωποι της εταιρίας Dimand δήλωσαν επίσης ότι το κτίριο της Kaizen Gaming θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά projects που έχει υλοποιήσει ποτέ η εταιρία.

Προφίλ της Kaizen Gaming 

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε επτά χώρες στην Ευρώπη και την Νότια Αμερική, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος και ξεκίνησε το 2012. Αρχικά αποτελούνταν από 25 άτομα αλλά σήμερα απασχολεί συνολικά παραπάνω από 1.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η βελτίωση της εμπειρίας της ψυχαγωγίας είναι μέσα στους στόχους της ταχύτατα αναπτυσσόμενης εταιρίας κάτι το οποίο επιτυγχάνει μέσα από την τροποποίηση και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Επίσης ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η αντιστροφή του ρεύματος φυγής των νέων προς το εξωτερικό για εργασία και η επιστροφή ικανών εργαζομένων στη χώρα δηλαδή το brain gain.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV