Νίκος
Καραγιάννης

Εργασίες συντήρησης στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και για ένα μήνα περίπου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού επί της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης–Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα ανόδου προς Ωραιόκαστρο, θα ξεκινήσουν  από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017  και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί σε κυκλοφορία η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης–Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Παράλληλα, θα αποκλειστεί η άνοδος, με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο. Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης (αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη στη Λεωφ. Άλσους–Φυλλίρας-Θερμαϊκού-Παναγίας Σουμελά-Αεροδρομίου-Κονταξοπούλου) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης. Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.  

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV