Νίκος
Καραγιάννης

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 7 Μαΐου 2019, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη στα Ναυπηγεία Χαλκίδας. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Σ. Κεδίκογλου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φ. Σπανός.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γ. Νικολούλιας ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη και τους λοιπούς επισήμους για τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας την περίοδο της οικονομικής κρίσης και για τα μελλοντικά επενδυτικά σχέδια της εταιρείας. Επίσης, εξέθεσε στον κ. Μητσοτάκη τους προβληματισμούς του σχετικά με την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και την παροχή κινήτρων για την ενέργεια επενδύσεων, ενώ έδωσε έμφαση στη μείωση της φορολογίας, που θα ελαφρύνει τους νομοταγείς επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΔ με τους λοιπούς επισήμους ξεναγήθηκε από τον κ. Νικολούλια και τους Διευθυντές της εταιρείας στις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους της εταιρείας για εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV