Κατερίνα
Παναγέα

Σε δημοπράτηση βγήκε και επίσημα το έργο «Κατασκευή επέκτασης του ΧΥΤ Θήβας (Γ’ Κύτταρο) » που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του νομού Βοιωτίας.

Αναθέτουσα αρχή είναι ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α.

Το κόστος με Φ.Π.Α. είναι 7.670.509,80 ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 6.185.895 ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 8 μήνες. Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους. Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ). Η εν λόγω σύμβαση είναι επίσης κατάλληλη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Το αντικείμενο του έργου

Το έργο επέκτασης του ΧΥΤ Θήβας (Γ’ Κύτταρο) θα κατασκευαστεί σε χώρο όμορο του γηπέδου του υφιστάμενου ΧΥΤΑ/Υ Θήβας, στη θέση «Τσαρτσάλι» του Δήμου Θηβαίων, Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, σε χώρο έκτασης 42.974,537 m2.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει έργα οδοποιίας, Η/Μ έργα, υδραυλικά έργα, και έργα καθαρισμού και επεξεργασίας νερού, υγρών στερεών και αέριων αποβλήτων και αφορά:

  • Στην επέκταση του ΧΥΤ Θήβας με την κατασκευή του νέου κυττάρου επέκτασης (Γ’ κύτταρο), χωρητικότητας 615.000 m3
  • Στην αναβάθμιση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Στραγγισμάτων (ΕΕΣ)
  • Στην κατασκευή όλων των σχετικών έργων υποδομής

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV