Connect with us

Εταιρικά Nέα

Δημήτρης Κούτρας: Ο ισχυρός άντρας της Ελλάκτωρ καλεί σε συστράτευση και μιλά για φυγομαχία

Δημοσιεύθηκε

στις

Γραπτή παρέμβαση λίγες μέρες πριν την πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση των τελευταίων έκανε ο Πρόεδρος του κορυφαίου τεχνικού ομίλου της χώρας Ελλάκτωρ κ.Δημήτρης Κούτρας. Ο ίδιος μέσω επιστολής ουσιαστικά απαντά την πρόταση της πλευράς Καλλιτσάντση για παραίτηση και νέο ΔΣ, για τη ζημιά που προκάλεσε η παρουσία του Ομίλου στις χώρες του Κόλπου και χαρακτήρισε την παραίτηση του “φυγομαχία”

Υποστηρίζει τον Λεωνίδα Μπόμπολα και μάλιστα ρωτά αν τελικά στόχος είναι να “αλωθεί” ο Ελλάκτωρ, ένα “διαμάντι” όπως αναφέρει για τη χώρα, ενώ καλεί σε συστράτευση σημειώνοντας ότι “εγώ θα είμαι εδώ για να συνεχίσουμε δυναμικά να μεγαλώνουμε αυτόν τον όμιλο που δημιουργήσ’αμε μαζί τόσα χρόνια. Μαζί λοιπόν για νέες επιτυχίες.

Η επιστολή του κ.Δημήτρης Κούτρα είναι η παρακάτω:

«Αγαπητέ και Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες

Όλοι πλέον γνωρίζετε, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξελισσόμενη «απόπειρα υπονόμευσης». Ξεκίνησε από την περσινή Γενική Συνέλευση (με μια αήθη επίθεση στον κ. Λ. Μπόμπολα). Θα τελειώσει στη φετινή Γενική Συνέλευση, ελπίζω άδοξα.

-Άραγε, πως φτάσαμε μέχρι εδώ;

Κυρίαρχα λόγω της Μεγάλης ζημιάς στην Μέση Ανατολή, που εμφανίστηκε απότομα, αν και χρόνια σερνόταν.

Η παραίτηση του υπεύθυνου για τα έργα της Μέσης Ανατολής ήταν μια φυγομαχία. Βέβαια όχι για να διευκολυνθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Άλλωστε, ποιες μεταρρυθμίσεις προτάθηκαν και δεν έγιναν;

Σε κάθε περίπτωση για τις ζημιές φταίμε εμείς, που πρέπει να τις αναλαμβάνουμε.

Κάθε ζωντανός οργανισμός, που θέλει να προοδεύει, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζεται, αρκεί αυτό οι ιθύνοντες να το εννοούν και να το ενεργούν αντίστοιχα και όχι να το επικαλούνται καθ’ υποκρισίαν και για το θεαθήναι.

-Στην περσινή Γενική Συνέλευση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ προτάθηκαν μεταρρυθμίσεις.

Συμφώνησαν όλοι.

Όταν όμως ξεκίνησε η εφαρμογή τους, με εξαίρεση αυτές που επιβλήθηκαν από τα ίδια τα γεγονότα, όλες οι άλλες εγκαταλείφθηκαν.

Από ποιους μάλιστα;

Από αυτούς που τις πρότειναν.

Βεβαίως άμεσα ολοκληρώνεται η εργασία, που υλοποιείται από εξειδικευμένο οίκο του εξωτερικού κατόπιν σχετικής ανάθεσης, από το Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για τη Στρατηγική Αναδιάρθρωση και Λειτουργική Δομή του Ομίλου.

-Αντί λοιπόν να στρατευτούμε όλοι γύρω απ’ αυτό το σκοπό, προκύπτει μια ετερόκλητη συμμαχία «δικών μας» ανθρώπων (που τους αναλογεί μεγάλη ευθύνη για την μη υλοποίηση σειράς μεταρρυθμίσεων) με νεόκοπους παράγοντες από χώρους, που καμία σχέση δεν έχουν με τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Προς τι αυτή η συμμαχία;

Μήπως για να αλωθεί ο Όμιλος, και μάλιστα από ποιους;

Από όλους εμάς που τον δημιουργήσαμε, τον αναπτύξαμε, μοχθούμε νύχτα μέρα γι’ αυτόν για να βρίσκεται σε ηγετική θέση.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες

-Το σημερινό Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην εξέλιξη του Ομίλου. Όλες, μα όλες, οι αποφάσεις, ήταν ομόφωνες. Πλην μιας, της πώλησης της συμμετοχής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο Καζίνο της Πάρνηθας, όπου βέβαια οι σημερινοί κατήγοροι ήταν με την πλευρά της πλειοψηφίας.

-Εάν κάποιοι φταίνε, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Η αυτοκριτική είναι απαραίτητη προϋπόθεση πριν την απόσειση και την απόδοση ευθυνών σε άλλους.

-Επομένως, Εμείς οι ίδιοι, όσοι επιμένουμε, ας υπερασπιστούμε τον Όμιλο, ένα Διαμάντι της Χώρας μας, για όφελος των Μετόχων που μας έχουν εμπιστευτεί, των Εργαζόμενων και των Συνεργατών μας.

Εγώ θα είμαι εδώ για να συνεχίσουμε δυναμικά να μεγαλώνουμε αυτόν τον όμιλο που δημιουργήσαμε μαζί τόσα χρόνια.

Μαζί λοιπόν για νέες επιτυχίες.

Δ. Κούτρας»

Advertisement href="https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/?service=ypodomon#service-container" target="_blank">
Advertisement
ΑΚΤΩΡ - Εθνική Πινακοθήκη

Facebook

Ετικέτες

δημοφιλη θεματα