Νίκος
Καραγιάννης

Στις 20-22 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνεται σεμινάριο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου στην Αθήνα σχετικά με την τεχνολογία σκυροδέματος και τις αναπτυγμένες μεθόδους μη-καταστροφικών ελέγχων με κεντρικό ομιλητή τον  διεθνούς φήμης και ειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας σκυροδέματος και των σύγχρονων μεθόδων μη-καταστροφικών ελέγχων Dr. Nicholas Carino ο οποίος έχει υπάρξει μέλος σε διάφορες επιτροπές των ACI και ASTM σχετικά με την έρευνα και την ανάπτυξη προτύπων.

Βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο είναι:

  • Τεχνολογία σκυροδέματος
  • Περιγραφή, ανάπτυξη αρχών και δυνατοτήτων μη-καταστροφικών μεθόδων και αξιολόγηση αυτών
  • Περιγραφή νέων εξελιγμένων μεθόδων δοκιμών
  • Αξιολόγηση της κατάστασης των καταστρωμάτων και των τενόντων υφιστάμενων γεφυρών με χρήση μη-καταστροφικών μεθόδων
  • Οπτική επιθεώρηση γεφυρών και αξιολόγηση της δομικής τους κατάστασης βάση συστημάτων ταξινόμησης

Επίσης, σχετικά με την επιθεώρηση των γεφυρών, την αξιολόγηση της δομικής κατάστασης των καταστρωμάτων και των τενόντων των γεφυρών με χρήση μη-καταστροφικών μεθόδων, ομιλητής θα είναι ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Guy Rapaport που δραστηριοποιείται στην Φινλανδία (Ramboll Finland Oy).

Άλλος εισηγητής θα είναι ο κ. Claus Germann Petersen, ιδρυτής της Germann Instruments που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με την ανάπτυξη και την διάθεση εξοπλισμού μη-καταστροφικών ελέγχων. Ο κ. Claus Germann Petersen είναι ενεργό μέλος στις επιτροπές των ACI, ASTM & RILEM σχετικά με την ανάπτυξη των μη-καταστροφικών μεθόδων.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την εταιρεία Germann Instruments και την ΓΕΩΤΕΣΤ ΑΕ, εταιρεία ποιοτικού ελέγχου υλικών με έδρα στα Ιωάννινα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, το πρόγραμμα παρουσιάσεων και τον τρόπο εγγραφής σας θα βρείτε εδώ.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες διευκρινήσεις είτε στο τηλέφωνο 26510-94676 είτε μέσω email στο [email protected].

Testing Examples

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn