Connect with us

Εταιρικά Nέα

Διαθέσιμο το ετήσιο πακέτο Καταλόγων Μεγάλων Έργων με 50% έκπτωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαθέσιμη είναι πλέον η τελετυταία έκδοση των Καταλόγων Μεγάλων Έργων του ypodomes.com. Εδώ και 10 χρόνια οι κατάλογοι αυτοί καταγράφουν τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο έχοντας στο μενού τους όλα τα μεγάλα έργα της χώρα.

Χωρίζονται σε δύο ξεχωριστούς καταλόγους. Ο Κατάλογος Μελλοντικών Έργων έχει πάνω από 110 μεγάλα έργα που βρίσκονται υπό δημοπράτηση.  Ο Κατάλογος Μεγάλων Έργων έχει περισσότερα από 100 μεγάλα έργα που είναι υπό κατασκευή.

Όλα αυτά είνα συγκεντρωμένα σε μια ψηφιακή pdf έκδοση με την οποία μπορείτε να είστε πλήρως ενημερωμένος για το ποια έργα είναι σε εκτέλεση και ποια είναι σε διαγωνισμούς, ποιο το αντικείμενο έργου, ποιες τεχνικές εταιρείες τα έχουν αναλάβει, σε ποια περιοχή εκτελούνται.

Είναι ένα μοναδικό εργαλείο ενημέρωσης και προγραμματισμού με το οποίο μπορείτε να κερδίσετε γνώση και να διακρίνετε επαγγελματικές συνεργασίες. Οι Κατάλογοι Μεγάλων Έργων εκδίδονται κάθε 3 μήνες και συνολικά 4 φορές ανά έτος (Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος, Οκτώβριος)

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και αποκτήστε το Ετήσιο Πακέτο Συνδρομής Καταλόγων για ένα έτος με 50% έκπτωση στην προνομιακή τιμή των 160 ευρώ +ΦΠΑ 24% (τελική τιμή 198,40 ευρώ). Με την τρέχουσα προσφορά θα παραλάβετε 4 συνεχόμενες επικαιροποιήσεις των Καταλόγων χωρίς περαιτέρω χρέωση, εξοικονομώντας σχεδόν 200 ευρώ από την αρχική τους τιμή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ;

Tα μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασίες, νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Οι Κατάλογοι Μεγάλων Έργων σας δίνουν μια σφαιρική εικόνα της αγοράς των κατασκευών σε επίπεδο μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

Όλα όσα βρίσκονται σκόρπια στο διαδίκτυο εδώ μπορείτε να τα βρείτε συνεκτικά και μαζεμένα ανά κατηγορία και ανά έργο με ανάλυση του αντικειμένου, χρονικές προθεσμίες, χρηματοδότηση κ.α.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ;

Όλη την πληροφόρηση που σας ενδιαφέρει, για να μπορέσετε να βρείτε νέους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Ypodomes.com.

200+ έργα

Πάνω από 100 μεγάλα έργα σε εξέλιξη, στα οποία μπορείτε ακόμη να συμμετάσχετε, και πάνω από 100 μελλοντικά έργα, τα οποία θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται στο άμεσο μέλλον.

 
Δημόσια & ιδιωτικά
Εκτός των μεγάλων δημοσίων έργων υποδομών, οι Κατάλογοι περιέχουν και ιδιωτικά έργα υποδομών και επενδύσεων
 
Υφιστάμενα & μελλοντικά
Οι Κατάλογοι σας βοηθούν να κλείσετε δουλειές άμεσα, σε έργα που ήδη υλοποιούνται, αλλά και να κυνηγήσετε συνεργασίες σε έργα που βρίσκονται υπό δημοπράτηση, πρόκειται να δημοπρατηθούν ή προετοιμάζονται να ξεκινήσουν.
 
Έργα άνω των 10 εκ. ευρώ
Τα έργα αυτού του μεγέθους και άνω προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε εταιρείες και προμηθευτές πολλών κλάδων να συμμετέχουν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 
14 διαφορετικές κατηγορίες
Σε όποιον κλάδο και αν δραστηριοποιείστε, θα βρείτε έργα που σας αφορούν: από έργα υποδομών, ενέργειας και περιβάλλοντος έως κτιριακά έργα για νέα ξενοδοχεία και αξιοποίηση ακινήτων.
 
Από όλη την Ελλάδα
Σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν εδρεύετε ή δραστηριοποιείστε, θα βρείτε έργα στα οποία μπορείτε να πάρετε μέρος και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ;

ΧΡΟΝΟ
Ελαχιστοποιείτε την σπατάλη χρόνου για εύρεση νέων πελατών, συνεργασιών και έργων στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε.
ΧΡΗΜΑΤΑ
Εξοικονομείτε πολύτιμους πόρους από τη συνεχή αναζήτηση νέων έργων και projects για την επιχείρησή σας ενώ παράλληλα αυξάνετε τις πιθανότητες εύρεσης νέων πελάτων και εσόδων, με μικρότερο κόστος.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες νέων συνεργασιών σε νέα, μεγάλα ή μικρότερα έργα, σε όλη την Ελλάδα, και αυξάνετε σημαντικά την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Βρίσκεστε πάντα μέσα στα πράγματα!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ

Nikos Karagiannis “Η ομάδα μου και εγώ προσωπικά φροντίζουμε καθημερινά να βρίσκονται στους Καταλόγους Μεγάλων Έργων όλες οι τελευταίες πληροφορίες για όλα τα έργα που σας ενδιαφέρουν. Έγκυρα και αξιόπιστα. Οι Κατάλογοι είναι ένα εργαλείο δουλειάς και ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. 11 χρόνια τώρα μας το επιβεβαιώνετε συνεχώς. Οι εκατοντάδες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τους Καταλόγους για να βρουν νέες πελάτες και συνεργασίες, είναι η καλύτερη απόδειξη. Σας ευχαριστούμε.”

Νίκος Καραγιάννης
Δημοσιογράφος / Ιδρυτής Ypodomes.com

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ;

Τηλεφωνικά
Καλέστε μας στο 213-0405600 και ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας. Θα σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία πληρωμής και παραλαβής των e-books.
Μέσω email / Messenger
Στείλτε μας email στο sales@ypodomes.com ή μήνυμα στο Facebook Messenger μας με το ενδιαφέρον σας και τα στοιχεία σας, αναφέροντας ποιό από τα 2 πακέτα Καταλόγων επιθυμείτε να αγοράσετε (λεπτομέρειες για τα πακέτα εδώ). 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά των Καταλόγων μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Advertisement
SINTECNO

δημοφιλη θεματα