Newsroom

Η ΑΚΤΩΡ, μέλος του Ομίλου Intrakat και μία από τις ιστορικότερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας, είναι από σήμερα ο χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εφεξής θα ονομάζεται ASTERAS AKTOR.

Η χορηγική συμφωνία παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου, με τη συμμετοχή του Πρόεδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γεωργίου Μποροβήλου, του προπονητή, κ. Milan Rastavac και του αρχηγού της ομάδας, κ. Νίκου Καλτσά, ενώ την ΑΚΤΩΡ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λουκάς Καραλής και ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΚΤΩΡ, κ. Γιώργος Τσαπρούνης. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Παρουσιάζοντας τη νέα εμπορική συνεργασία, ο κ. Μποροβήλος σημείωσε ότι αυτή αποτελεί σταθμό στην ιστορία της ομάδας, καθώς ο Αστέρας προσθέτει έναν ισχυρό συνεργάτη στο πλευρό του. Ο ASTERAS AKTOR, όπως θα ονομάζεται εφεξής η ομάδα, μοιράζεται κοινό
όραμα, πορεία και χαρακτηριστικά με την ΑΚΤΩΡ, όπως η συνέπεια και η συνέχεια, τόνισε.

Και πρόσθεσε ότι ASTERAS AKTOR και ΑΚΤΩΡ, «κατασκευάζουν το μέλλον τους – δεν τους το χάρισε κανένας». «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Από σήμερα, η ΑΚΤΩΡ βάζει στο πέτο της ένα ακόμη αστέρι: Τον Αστέρα μας» κατέληξε ο κ. Μποροβήλος.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, κ. Milan Rastovac τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του ASTERAS AKTOR και έρχεται να δυναμώσει την ομάδα, προκειμένου να φέρει νέες επιτυχίες. Ενώ ο αρχηγός της ομάδας, κ. Νίκος Καλτσάς χαρακτήρισε την ημέρα σημαντική για την ομάδα, καθώς φέρνει έναν νέο, ισχυρό συνεργάτη, ενώ εξέφρασε την ευχή του για ανοδική πορεία και ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΚΤΩΡ, κ. Λουκάς Καραλής σημείωσε ότι η ιστορικότερη κατασκευαστική της Ελλάδας συναντά μία από τις ιστορικότερες ομάδες της περιφέρειας και δήλωσε τον ενθουσιασμό του για τη αναβάθμιση της συνεργασίας τους στο επόμενο επίπεδο. Και υπογράμμισε τους δεσμούς της ΑΚΤΩΡ με την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, όπου η εταιρεία έχει κατασκευάσει και κατασκευάζει πολύ σημαντικά έργα υποδομής που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. «Βλέπουμε αυτή τη συνεργασία ως κάτι περισσότερο από μία απλή χορηγία. Την θεωρούμε επένδυση στο αύριο» είπε και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να φέρει γούρι στον ASTERAS AKTOR.

Ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΚΤΩΡ, κ. Γιώργος Τσαπρούνης εξήρε τον ρόλο του ASTERAS AKTOR στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης, καθώς προσφέρει διέξοδο στους νέους μέσω του αθλητισμού. «Είναι κάτι που δίνει δύναμη και αξία και αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον» τόνισε και συμπλήρωσε ότι η ΑΚΤΩΡ στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και δρομολογεί τη δημιουργία καινούριων δράσεων για τους νέους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στην περιοχή. Και κατέληξε, λέγοντας, ότι η συνεργασία αυτή αποτελεί τιμή και για τα δύο μέρη.

Η ΑΚΤΩΡ (και συνολικότερα ο όμιλος Intrakat) έχει ισχυρή παρουσία στην Πελοπόννησο, όπου έχει αναλάβει την κατασκευή πολύ σημαντικών έργων, που συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη, όπως όπως ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, η παράκαμψη Γιάλοβας και ο Οδικός Άξονας Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Και παράλληλα, συμμετέχει ως εταίρος στον Αυτοκινητόδρομο «Μορέας», ένα εμβληματικό έργο, που έφερε την Τρίπολη μία ανάσα από την Αθήνα. Παράλληλα, έχει εκτελέσει σημαντικά μεγάλα και μικρά έργα συγκοινωνιακά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά έργα στην Πελοπόννησο, τα οποία βελτίωσαν τις ζωές και την καθημερινότητα των πολιτών. Επιπλέον, η ΑΚΤΩΡ διαθέτει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή σύγχρονων και σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων τόσο στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σήμερα συνεχίζει να κατασκευάζει μεγάλα αθλητικά έργα, με σύγχρονες προδιαγραφές, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού της Ελλάδας.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV