Νίκος
Καραγιάννης

Απάντηση για την εξέλιξη της οδικής μελέτης του τμήματος Πολύγυρος – Ουρανούπολη έλαβε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ., Απόστολος Πάνας στη σχετική κοινοβουλευτική του παρέμβαση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η αρμόδια Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου και συγκεκριμένα το Τμήμα Μελετών και Προγραμματισμού αναφέρει στην απάντηση, ότι η μελέτη αφορά βελτιώσεις των υφιστάμενων τριών τμημάτων ή νέες χαράξεις όπου απαιτείται, διότι τα επιμέρους οδικά τμήματα, παρουσιάζουν ανομοιογένεια χαρακτηριστικών που οφείλεται στις διαφορετικές περιόδους κατασκευής τους, που έχει επιχειρηθεί από κεντρικούς και περιφερειακούς φορείς.

Το διάστημα αυτό αναμένεται η ολοκλήρωση του ελέγχου και της έγκρισης των τεχνικών μελετών στο δεύτερο και τρίτο τμήμα του και με τη σχετική εκπόνηση του κτηματολογίου θα προωθηθεί για έγκριση στην Αρμόδια Υπηρεσία Τοπογραφήσεων και Απαλλοτριώσεων.

Εκτιμώμενος μάλιστα χρόνος περαίωσης αναφέρεται το 1ο τρίμηνο 2022.

“Με το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης των μελετών έχουμε μια πρώτη δέσμευση για ένα σημαντικό έργο στη Χαλκιδική, που θα ενώσει την πρωτεύουσά της, τον Πολύγυρο με την προ του Άθω περιοχή. Βρίσκομαι πάντα σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να συμβάλλω με τη σειρά μου στην ταχύτερη ολοκλήρωσή του, που θα δώσει πνοή στον τόπο και θα αναβαθμίσει τις περιοχές τουριστικά και οικονομικά” ανέφερε ο κ. Πάνας.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

  • Ακολουθήστε το ypodomes.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για τις υποδομές στην Ελλάδα
  • Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου, ακολουθήστε μας στο LinkedIn
  • Εγγραφείτε στο Ypodomes Web TV